Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ne.ktek tetszik ez a ruhaszerű...

Ne.ktek tetszik ez a ruhaszerűség?

Figyelt kérdés

[link]

Az anyaga szerintetek nyárra jó? (Viszkóz-lenkeverék, lentebb található)

2021. máj. 26. 10:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
70%

#10 Ez érdekes. Mondom, én nyáron 99%-ban ilyeneket hordok, és sose zavart, de hát ízlések és pofonok.

Amúgy aranyos, hogy mennyien lepontoztak, miközben konkrétan a saját tapasztalataimat írtam le. 🤦‍♀️ A barátnőim nem nagyon hordanak ilyeneket, úgyhogy csak a saját nevemben tudok beszélni, és én odavagyok ezekért a ruhákért.

2021. máj. 26. 16:36
 12/15 anonim ***** válasza:
59%

"Amúgy aranyos, hogy mennyien lepontoztak, miközben konkrétan a saját tapasztalataimat írtam le"

mások meg úgy gondolták, hogy a te tapasztalataid inkább mondhatók kivételnek, mint szabálynak, ezért nem hasznosak az átlag számára.

2021. máj. 26. 16:41
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, én szeretek ilyesmit hordani.
2021. máj. 27. 13:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Van ilyen típusú ruhám. Nem lenkeverék, egész más anyag. Nem csúszik el, felül tartja egy gumis rész. Épp a gumi miatt, könnyű fel-le venni. De a lenkeverék anyagot én nagyon nem ajánlom. Már befürödtem ilyen anyagú ruhával korábban. Merev, és hiába néz ki lengének az anyag, hidd el, nem az. Eszeveszettül bele lehet izzadni. Meg is szabadultam attól a ruhától nagyon gyorsan.
2021. máj. 28. 02:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Ezek a vállrész nélküli ruhák számomra nagyon kényelmetlenek. Voltak ilyen felsőim is mind leselejteztem. Ha neked kényelmes, kinézetre nem egy rossz fazon.
2021. máj. 28. 04:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!