Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ne.ktek tetszik ez a ruhaszerű...

Ne.ktek tetszik ez a ruhaszerűség?

Figyelt kérdés

[link]

Az anyaga szerintetek nyárra jó? (Viszkóz-lenkeverék, lentebb található)

2021. máj. 26. 10:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszik, szeretem az ilyesmi ruhákat (Mármint nem magamon, nyílván). Anyagára nem tudok mit mondani.

20F

2021. máj. 26. 11:04
 2/15 anonim ***** válasza:
86%
Nem. Mint egy régi zsák
2021. máj. 26. 11:06
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is tetszik :)

Hogy az anyaga jó e, azt csak akkor tudod megmondani ha már nálad van, de szerintem nem lehet annyira rossz.

2021. máj. 26. 11:19
 4/15 anonim ***** válasza:
85%

Nekem nem tetszik és nem tűnik praktikusnak sem. Amint leülsz benne, le fog csúszni az egész és derékig csupasz leszel. Mivel overál, egy pisiléshez is bokáig kell vetkőzni, szintén nem a legegyszerűbb művelet.

Ez tipikusan olyan, hogy fotón tök cuki meg jónak tűnik, aztán az életben nem fogod hordani kb, mert macerás. (Plusz ha nem vagy modell alkat, könnyen kövéríteni is fog ez a fazon, bár ez nem mindenkinek számít.)

És így kép alapján is biztosra mondom, hogy átlátszik az anyaga.

De ha te szereted az ilyesmit, nem zavarnak a fentiek, hajrá, strandra elszaladni a tengernél jó lesz.

2021. máj. 26. 11:35
 5/15 anonim ***** válasza:
70%

Nekem nem tetszik, alapból nem értem az ilyen "overall"(?) ruhákat, egy sima pisilés is rettenetesen macerásnak tűnik... a lógó vállaktól meg megőrülnék. Ráadásul átlátszónak is tűnik.

Az anyaga mondjuk nem lehet rossz.

2021. máj. 26. 11:40
 6/15 anonim ***** válasza:
56%
Nekem nem tetszik, az anyagával semmi bajom, az jó lehet nyárra, nem meleg. Szerintem a modellen lóg a ruha, nem áll a legjobban. Szerintem a combjához képest a nadrág szára az nagyon nagy, meg elöl is bőnek tűnik, és eltakarja a vonalait ez a ruha. Szerintem ehhez a ruhához megfelelő alkat kell.
2021. máj. 26. 11:47
 7/15 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem nem rossz, de ez a fazon ducibb nőknek állna jól. Vékony alkaton, mint a modell, tényleg zsákhatású.
2021. máj. 26. 12:24
 8/15 anonim ***** válasza:
69%

Huu, nekem nagyon tetszik!!! Nyáron alapból állandóan rompereket hordok, és az ejtett vállú felsőket is imádom, tehát ez kettő az egyben. :D

Egyébként sose értettem ezt a pisilős problémát, élőben is mindig megkapom, hogy jaj, ez biztos bonyolult... őszintén szerintem sokkal kényelmesebb és egyszerűbb, mint egy gombolgatós gatya, amibe aztán a pólót is szépen egyenletesen vissza kell tűrőgetni, pláne egy harisnya pl., konkrétan 0 PERC lehúzni a ruhát pisiléskor, semmivel sem “bonyolultabb”. Szerintem nagyon praktikus.

Egyébként pont ilyenem nincs, de olyan van, aminek egyáltalán nincs pántja, és egyáltalán nem szokott lecsúszni, úgyhogy ezen ne aggódj! :)

2021. máj. 26. 14:07
 9/15 anonim ***** válasza:

Tetszik

F

2021. máj. 26. 16:13
 10/15 anonim ***** válasza:
21%

Nekem akárhány barátnőmnek volt ilyen, kivétel nélkül mind panaszkodtak, hogy macerás. Akkor hordták, ha a viselése alatt ki lehetett bírni pisilés nélkül, pl. úton a strandra.

2021. máj. 26. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!