Szoknyában harisnya nélkül elindulni 8 fokban?
Figyelt kérdés
Gáz lenne?2021. máj. 26. 06:17
2/11 anonim válasza:
Délután úgyis meleg lesz, szóval tök oké.
3/11 anonim válasza:
Egyenes út a felfázás felé. Délután vedd le a harisnyát.
4/11 anonim válasza:
Én nem fázok biztos, 40denes harisnyát veszek fel még ilyen hűvösebb tavaszi időkben. Ha zavar a harisnya, nem kell az, leggingst is lehet felvenni.
5/11 anonim válasza:
#3-nak uzenem, hogy felfazni hidegtol nem lehet...10000 eves tevhit, nyugodtan olvass utana.
6/11 anonim válasza:
En ma rovid nyari ruhaba mentem es nem igazan faztam. Vegre lehet igy oltozni
7/11 anonim válasza:
Itt csak 6 fok volt, de én sem vettem harisnyát, nyári ruhában mentem, délután meleg lesz.
8/11 anonim válasza:
Vannak akik télen sem vesznek fel.
9/11 anonim válasza:
Neked kell tudnod, jól írják az előzőek, vannak akik télen se veszik fel. Én meg pl. most még keveselném is a nylonharisnyát, inkább valami vastagabb pamutot választanék.
Csak te tudhatod, hogy te mennyire vagy fázós.
Gáznak nem gáz egyik megoldás se.
10/11 anonim válasza:
Nem gáz, miért lenne az?
A felfázást fertőzés okozza, önmagában a hidegtől senki se fázik fel. A fokozott vizelettermelés jelent kockázatot, ami hideg hatására is előfordulhat, kb. ennyi alapja van a legendának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!