Lànyok,felvennétek ezeket a szetteket ha a párotoknak tetszene?
Nem, mert a szőrme mellény a legbénább ruhák egyike. Vagy fázok, és akkor felveszek egy kabátot / bundát (abba most ne menjünk bele hogy valódi állaté vagy műanyag) vagy nem fázok, és akkor egyáltalán nem veszek fel béna mellényeket.
A mellénynek egyedül bizonyos kültéri munkáknál van létjogosultsága, ahol hideg van, de a karnak szabadon kell lennie.
Egyébként én nem vagyok vegán, hordok bőrt, (marhabőr) de ezek a nerc bundák egyáltalán nem tetszenek. Foltos, ötszáz színben játszik, csúnya.
Nem. A mellény egyáltalán nem tetszik és nem praktikus, a gatya már kiment a divatból, a luxus öv felesleges (pláne, hogy az egész outfitnek ilyen “csóró vagyok, de igyekszem azt mutatni, mintha lenne pénz lóvéra” feelingje van), a napszemüveg abszolút nem a stílusom, a kalapokból egyik rosszabb volt, mint a másik.
Egyébként az egész outfit teljesen nevetséges - alapból értelmetlen darab a szőrmemellény (ez milyen időjárásban praktikus??), de a téli kucsma+napszemüveg(!) és a bőrkabát+szőrmebunda kombónak végképp mi értelme van??
NEM.
A bunda gyomorforgató dolog szerintem.
(Kinézetre se tetszik, szóval műszőrmét se hordanék.)
A "szett" többi darabját meg nem is nevezném szettnek, gondolom amúgy is a bunda lenne a lényeg.
Szerintem jól néz ki, csak nem annyira mai divatú. 2010-ben hordtak ilyet nálunk a suliban, ma már senkin se látok hasonlót.
Nem az én stílusom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!