Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lànyok,felvennétek ezeket a...

Lànyok,felvennétek ezeket a szetteket ha a párotoknak tetszene?

Figyelt kérdés
[link]
2021. máj. 24. 09:22
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Nem. Szerencsére a párom sem csorgatja a nyálát leőlt állatok bundájára. Éppen elég vonzó vagyok a számára fekete csipkében és bársonyban nem kell az indokolatlan flancolás a bundával. Másrészt nem öltözködnék senki kedvére ha nekem az adott ruhadarabb nem tetszik. Nem vagyok egy szolgalelkű valaki hogy más izlése vagy kedve szerint öltözzek.
2021. máj. 24. 09:41
 2/8 anonim ***** válasza:
84%

Nem, mert a szőrme mellény a legbénább ruhák egyike. Vagy fázok, és akkor felveszek egy kabátot / bundát (abba most ne menjünk bele hogy valódi állaté vagy műanyag) vagy nem fázok, és akkor egyáltalán nem veszek fel béna mellényeket.

A mellénynek egyedül bizonyos kültéri munkáknál van létjogosultsága, ahol hideg van, de a karnak szabadon kell lennie.

Egyébként én nem vagyok vegán, hordok bőrt, (marhabőr) de ezek a nerc bundák egyáltalán nem tetszenek. Foltos, ötszáz színben játszik, csúnya.

2021. máj. 24. 11:41
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
Senki kedvéért nem veszek fel olyan göncöket, amiket undorítónak tartok. A bunda pont ide tartozik nálam, ez az egész stílus nevetséges számomra.
2021. máj. 24. 11:56
 4/8 anonim ***** válasza:
70%

Nem. A mellény egyáltalán nem tetszik és nem praktikus, a gatya már kiment a divatból, a luxus öv felesleges (pláne, hogy az egész outfitnek ilyen “csóró vagyok, de igyekszem azt mutatni, mintha lenne pénz lóvéra” feelingje van), a napszemüveg abszolút nem a stílusom, a kalapokból egyik rosszabb volt, mint a másik.

Egyébként az egész outfit teljesen nevetséges - alapból értelmetlen darab a szőrmemellény (ez milyen időjárásban praktikus??), de a téli kucsma+napszemüveg(!) és a bőrkabát+szőrmebunda kombónak végképp mi értelme van??

2021. máj. 24. 14:12
 5/8 anonim ***** válasza:
61%

NEM.

A bunda gyomorforgató dolog szerintem.

(Kinézetre se tetszik, szóval műszőrmét se hordanék.)

A "szett" többi darabját meg nem is nevezném szettnek, gondolom amúgy is a bunda lenne a lényeg.

2021. máj. 25. 13:54
 6/8 anonim ***** válasza:
69%
Nem. A budnát utálom. A bundamellényt még jobban. Soha nem is volt, nem is lesz egy ilyen ruhadarabom se. Hálsitennek a párom normális, sose erőltetne rám semmit. Amúgy is, utálja a bundákat.
2021. máj. 26. 03:05
 7/8 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem jól néz ki, csak nem annyira mai divatú. 2010-ben hordtak ilyet nálunk a suliban, ma már senkin se látok hasonlót.

Nem az én stílusom.

2021. máj. 29. 04:24
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A rövid ujjú bundának nem sok értelme van,és nem is mutat jól (szedett-vedett benyomást kelt).
2021. máj. 29. 17:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!