Ebben a szandálban nehéz lehet járni? (CCC)
Itt nem a sarok lesz a probléma, hanem az hogy elöl semmi nem tartja a lábadat a cipőben, és minden lépésnél ki fog belőle csúszni a lábad.
Egyébként azért van az üzlet, meg azért van ott zsámoly, hogy felpróbáld a cipőt. Vedd fel, és ne csak a tükörben nézd meg magad, hanem menj egy-két kört a boltban.
Amikor én kb két hete vettem egy körömcipőt egy butikban, még ugráltam is benne. Jó nem fél órát, hanem hármat ugrottam, de akkor is. Menj benne lassan, gyorsan, kanyarban, érezd a cipőt.
Köszi a válaszokat!
Sajnos üzletben nem kapható itt nálunk, ezért nem tudom megpróbálni.
Egy tűsarkúnál biztos egyszerűbb benne járni, viszont szerintem 1 óra után halál lenne benne lenni. Főleg azért, mert nagyon lapos elöl, és tudjuk, hogy a CCC-be azért többségében nem olyan minőségi cipők vannak. Többnyire a belsejében nyilvánul meg ez, szerintem kemény az elején a talp része.
Plusz ebbe a szögbe az a kis pánt úgy tűnik, hogy nem megy végig, vagyis méginkább előrepasszírozná a szükülő orr részbe az ujjaid. De szerintem ha nagyon tetszik, rendeld meg és próbáld fel, maxium visszaküldöd. De biztosan nem egész napos cipő lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!