Akumlator kérdése:
Mennyire feszüljon egy férfi fenéken a nadrág?
Figyelt kérdés
2021. máj. 22. 22:30
1/8 anonim válasza:
Hogy azért férfias maradjon a hangja és ha leguggol ne ugorjanak ki a repedésen a golyszlik.
2/8 anonim válasza:
Nem kell ezt túlgondolni , ha egy férfi szereti a feszülős nadrágot , akkor hordja , szerintem minimum egészségügyi problémák adódhatnak, de attól mert sztreccses farmert hord ,attól ugyanúgy férfi marad.
Annyira feszüljön, amennyire te kényelmesnek érzed.
3/8 anonim válasza:
ameddig kényelmesnek érzi
régen én is imádtam a skinny farmereket, mára már kényelmetlenek számomra :(
4/8 anonim válasza:
Ha jó segged van, akkor feszüljön nyugodtan. Egy férfi fenék is ugyanúgy mutatós tud lenni mint egy női fenék. Sztreccses anyagút érdemes venni, mert az feszül is, és kényelmes is egyszerre.
6/8 anonim válasza:
Nekem a super skinnyk jönnek be, jól állnak és kényelmesek.
Szerintem ezt ki sem kéne írni kérdésnek mert ha példának vesszük a nőket, ők most épp a haragozó szárúakat preferálják a skinnyk helyett, tehát egy férfinél is így legyen , ami éppen tetszik.
Erre nincs követelmény!
F.
7/8 anonim válasza:
Minél jobban.
Hozza ki a fenék formáját,főleg ha jó.
A lógós löttyedt üllepű nadrágok undorítóak.
8/8 anonim válasza:
Nem kell, hogy feszüljön. A férfi nadrágoknál szerintem az a lényeg, hogy ne legyen testhez simulós, mert az férfiatlan. Ennek ellenére én egyszer láttam egy pasit, akin nagyon jólállt, de az kábé 1000-ből egy lehet. Akinek tehát így a testhez simulós nadrág jól áll. Tehát ne az legyen hogy tökre rásimul, és ráfeszül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!