Mit vegyek fel a 8.osok bankettjére?
Figyelt kérdés
Mennyire szokás kiöltözni?
Ti milyán ruhát vettetek fel, vagy mit fogtok felvenni?
2021. máj. 21. 14:34
1/11 anonim 

válasza:

Ki szervezi? Az iskola, vagy csak az osztály?
2/11 A kérdező kommentje:
Minden évben kötelező a 7.-eseknek megszervezniük a 8.-osoknak, majd ott maradni a végéig
2021. máj. 21. 14:53
3/11 anonim 

válasza:

Én valami egyberuhát vennék fel valami csinosabb cipővel.
4/11 A kérdező kommentje:
Az jó ha a hajamat csak kiengedve hagyom, vagy azzal is kéne valamit csinálni? (egyenes, barna,a mellkasomig ér)
2021. máj. 21. 15:05
5/11 anonim 

válasza:

Szerintem jó az kiengedve, ha szereted a kiegeszitoket akkor esetleg valami hajpant vagy szep csat bele es megfelel ilyen alkalomra:)
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D
2021. máj. 21. 15:09
7/11 anonim 

válasza:

Szerintem egy fekete-fehér ruha, ez a legegyszerűbb...De ez a te banketted lesz vagy csak vendég vagy? Mert nem mindegy akkor.
8/11 A kérdező kommentje:
Mi szervezzük a 8.-osoknak és részt kell vennünk mint 'házigazdák'. Vagy valami ilyesmi.
2021. máj. 21. 18:10
9/11 anonim 

válasza:

Ez attól is függ mi a program. Beszéld meg a barátnőiddel mibe mentek.
10/11 A kérdező kommentje:
Milyen barátnők?😃
(Rossz vicc, bocsi)
Egyébként a programról annyit mondtak hogy 4-től 8-ig fog tartani, lesz enni és inni való, zene meg valamilyen könyv átadása(bocsi nem figyeltem, mikor mondták)
2021. máj. 21. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!