Második randira nagyon ribis lenne így feloltozni?

“Mivel itt a jó idő,...” Hol? Egy hete esik az eső😳
Amúgy nagyon függ ez a szett attól, hogy mi milyen. Lehet csinos, de lehet iszonyat közönséges. Meg ezekhez a ruhákhoz egy nagyon jó alak kell.
De amúgy nekem inkább ribis hatása lenne. Azt sugallja a pasinak, hogy ágyba vihető vagy. Persze ha ez a cél, akkor mindegy, ha viszont hosszú távra tervezel, akkor én visszább fognám magam. Dolgozzon csak a fantáziája. Legalább a felső legyen valami más, ne átlátszó. Nekem az ilyen felsők mindig olyan közönségesek.

Második randira egy kicsit erős (kivéve, ha tényleg ilyen a stílusod).
Viszont ha már kezd komolyodni a dolog, szerintem nyerő. Annál ugyanis nincs kiábrándítóbb, amikor valakivel minden egyéb téren tökre passzoltok egymáshoz, de még mindig egy átlag könyvtárosnő visszafogottságával rejtegeti a szexuális vonzerejét (te meg férfiként a randi után otthon morfondírozol, hogy itt egy csuda szimpatikus nő, de valamiért mégsem indítja be a fantáziádat...)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!