Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Második randira nagyon ribis...

Második randira nagyon ribis lenne így feloltozni?

Figyelt kérdés
Mivel itt a jó idő,gondoltam felvennék egy fekete szoknyát,fekete magassarkuval és fekete combfixel. A combfix szegelye nem latszodik a szoknya alól. Felülre pedig egy atlatszo bodyt amit bedugok a szoknyaba. Természetesen vennék melltartót :D Vacsorázni megyünk.
2021. máj. 20. 17:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
40%
Kevésbé lenne ribis ha nem combfixet hanem rendes harisnyát vennél fel és az átlátszó felső helyett rendeset.
2021. máj. 20. 17:46
 12/19 anonim válasza:
84%
En akkor vennék fel ilyet ha a pasit ágyba akarnám vinni. Ha komoly kapcsolatról van szó nem öltöznék fel igy.
2021. máj. 20. 17:48
 13/19 anonim ***** válasza:
93%
Az átlátszó body inkább gáz, mint a combfix, amúgy.
2021. máj. 20. 18:19
 14/19 anonim ***** válasza:
50%
Anyukád tudja, hogy egy k..rvát nevelt fel? Vagy ő is ilyen, mint te?
2021. máj. 20. 19:42
 15/19 anonim ***** válasza:
40%
Mi értelme úgy egy combfixnek, hogy nem látszik rajta, hogy az ?
2021. máj. 20. 20:37
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

“Mivel itt a jó idő,...” Hol? Egy hete esik az eső😳

Amúgy nagyon függ ez a szett attól, hogy mi milyen. Lehet csinos, de lehet iszonyat közönséges. Meg ezekhez a ruhákhoz egy nagyon jó alak kell.

De amúgy nekem inkább ribis hatása lenne. Azt sugallja a pasinak, hogy ágyba vihető vagy. Persze ha ez a cél, akkor mindegy, ha viszont hosszú távra tervezel, akkor én visszább fognám magam. Dolgozzon csak a fantáziája. Legalább a felső legyen valami más, ne átlátszó. Nekem az ilyen felsők mindig olyan közönségesek.

2021. máj. 20. 20:58
 17/19 anonim ***** válasza:
21%

Második randira egy kicsit erős (kivéve, ha tényleg ilyen a stílusod).

Viszont ha már kezd komolyodni a dolog, szerintem nyerő. Annál ugyanis nincs kiábrándítóbb, amikor valakivel minden egyéb téren tökre passzoltok egymáshoz, de még mindig egy átlag könyvtárosnő visszafogottságával rejtegeti a szexuális vonzerejét (te meg férfiként a randi után otthon morfondírozol, hogy itt egy csuda szimpatikus nő, de valamiért mégsem indítja be a fantáziádat...)

2021. máj. 20. 21:31
 18/19 anonim ***** válasza:
86%
Elég közönséges, pláne ha vacsorázni mentek.
2021. máj. 20. 22:04
 19/19 anonim ***** válasza:
58%
Átlátszó bodyban vacsorázni menni nagyon k.rv@s , lehet vki még meg is kérdezi mennyi egy menet és gondolj bele a pasinak milyen érzés lesz hogy egy ribivel van ott.
2021. máj. 21. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!