Második randira nagyon ribis lenne így feloltozni?
Figyelt kérdés
Mivel itt a jó idő,gondoltam felvennék egy fekete szoknyát,fekete magassarkuval és fekete combfixel. A combfix szegelye nem latszodik a szoknya alól. Felülre pedig egy atlatszo bodyt amit bedugok a szoknyaba. Természetesen vennék melltartót :D Vacsorázni megyünk.2021. máj. 20. 17:08
1/19 anonim 

válasza:

Nagyon jó összeállítás és külön jó a combfix!
2/19 StevenUp 

válasza:

Elég közönséges...
A srác tudja hogy bohoccal megy kajálni?
3/19 anonim 

válasza:

Kicsit az, de szerintem tetszeni fog a pasinak. :)
4/19 anonim válasza:
Ez érzelmes válasz volt! Azért mert minden kérdéshez odatrollkodsz a savanyú lábszag mániáddal jobban érzed magad? Szagold a bakancsomat dupla műszak után. Betelsz vele remélem örökké! 🤗
5/19 anonim válasza:
A combfixet sokan ribisnek veszik, lehet nálad is az jönne le ha azt húzol. A szoknya nem rossz ötlet de nem lesz estére túl hideg? most elég esős napok vannak.
6/19 anonim válasza:
Ne hülyéskedj! Olyan a szexi, még a kuládat is megnyalnám, annyira bejön!
7/19 anonim válasza:
Nincs itt a jó idő. Esik, mint az Isten faxa. Ez ribis szett.
8/19 anonim 

válasza:

Azt húzz fel, amiben jól érzed magad, és önmagad vagy. Én nőként azt mondom, hogy ez egy nagyon szexi összeállítás, ha tudod viselni.
9/19 anonim 

válasza:

Most ezt így nem lehet vizualizálni, lehet szakadék ribis is vagy tök igényes. Attól függ, milyen szoknya, milyen body, milyen magas a cipő sarka, milyen az alakod, hogy áll rajtad stb.
10/19 anonim 

válasza:

combfix hálószobába való
vegyél fel sima harisnyát és felülre ne átlátszót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!