Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Max mennyi időt késhet egy...

Max mennyi időt késhet egy shein rendelés?

Figyelt kérdés
Lehet hogy csak tulgondolom de hétfő és szerda között kellett volna hogy megjöjjön ma pedig csütörtök van. Nektek mennyit késett max vagy esetleg volt már hogy meg sem jött?
2021. máj. 20. 10:19
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..

Olvasd el a kérdés. A rá kapott válaszokat.

Majd nyugodj meg. Meg fog jönni.

Imádom amúgy a magadfajta embereket. Gondolom tinilány vagy. Rendelsz valamit, aztán be vagytok szarva, ha a beígért időben nem jön meg. Ők adnak egy VÁRHATÓ kiszállítást. Senki nem garantálja azt, hogy az akkor fog megjönni. Ha késik 2 napot a rendelés, ne kezdj el pánikolni, meg ide írogatni, meg hívogatni az ügyfélszolgálatot, meg írogatni.

Majd ha 3 hetet késik, akkor kezdjél aggódni.

2021. máj. 20. 11:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
2 hónap volt, mire megérkezett az első és egyetlen rendelésem. Az ügyfélszolgálattal emaileztem, messengereztem már kb napi szinten.
2021. máj. 20. 22:07
 3/8 A kérdező kommentje:
bocsi, hogy felteszek egy kérdést, szimplán nem szoktam sokat rendelni erről az oldalról így kíváncsi voltam mások tapasztalataira :))
2021. máj. 20. 22:08
 4/8 A kérdező kommentje:
jaj főleg úgy, hogy abban a sinsayről kérdeztek XD
2021. máj. 20. 22:09
 5/8 anonim ***** válasza:
12%

És? :D

Egy kutya a kettő. Azt csak egy példának írtam be, hogy ugyan ez miatt tipródott, egy feltételezem veled egykorú lány, mert késett 2 napot a csomagja. Aztán végül ugyanúgy megkapta.

Azért linkeltem be, hogy lásd, nem a levegőbe beszélek. Nem kell készpénznek venni, ha egy ilyen e-shop azt mondja, hogy 3 nap a szállítás... És háborogni ha csak az 5. munkanapon ér oda.

2021. máj. 21. 07:05
 6/8 A kérdező kommentje:
3 hete várok de ok
2021. máj. 25. 14:27
 7/8 anonim ***** válasza:
85%
Amugy rohadtul nem egy kutya, egyik az országból jon, masik meg a világ masik feléről egy masik kontinensről. Nem baj? aze nagyon ide kellett okoskodni
2021. máj. 26. 02:03
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is most rendeltem először. Nekem 1 héttel hamarabb jött meg
2021. máj. 26. 12:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!