Mi a velemenyetek errol az orarol?
Fekete bor (feher olteses) es bezs, szurke, bordo meg kheki NATO ovekkel hordanam.

"Külsőre nem néz ki többnek, mint a néhány évtizede volt kárcóráttessék, kárcórát tessék darabok a kisebbségi kereskedőknél a Rákóczi úton."
Nekem ez oriasi plusz, hogy nem feltuno es nem tunik draganak, szoktam jarkalni olyan helyeken, ahol mar egy ezer euros oraert is akadna, aki agyoncsapna.
2-es, ezt a dizajnt (letisztult, enyhebb flieger-inspiracio, "crown guard" a felhuzo korona ket oldalan) ilyensmi meretben (4cm-nel kisebb atmero) neves, megbizhato gyartotol zefir uveggel es svajci ketyerevel olcsobban nem talaltam meg. Meg a Damasko DK30/32 tetszik nagyon ( [link] de a legujabb modellekben mar sajat fejlesztesu ketyere van, ami miatt 500EUR-t dragultak. Meghallgatok barmi javaslatot!

Ha nagyobb meret es picit mas dizajn (foleg a felhuzokorona korul) nem zavart volna, ez az orient nekem jobbnak tunik annal a Seikonal (szigoruan mechanikusat keresek): [link]
De van mar egy hasonlo arkategoriaju oram, most egy komolyabbat vasarolnek, amin megjelenesben sem kotnek kompromisszumokat, ezert 1000-2000EUR-ig is elmegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!