Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhában érezheti egy...

Milyen ruhában érezheti egy teltebb lány is szépnek magát szalagavatón?

Figyelt kérdés
Nem teljesen egy év múlva lesz szalagavatónk és szeretnék táncolni de nem éppen vékony vagyok. (Igaz már most is sikerül lassan fogyni) milyen féle ruha lenne jó? Gondolok itt újjhossz nyakkivágas abroncsos/nem abroncsos.

2021. máj. 18. 16:09
 1/3 anonim ***** válasza:
2021. máj. 18. 17:10
 2/3 Sunshinedoll ***** válasza:

Hát ez elég szubjektív, mindenki másban érzi jól magát, teltebb lány is érezheti jól magát feszes/rövid ruhában minden további nélkül.

Ezt neked kell kitalálni, mi az, amiben szépnek érzed magad. Ha zsákban, akkor abban, ha miniruhában, akkor abban. Azért alkalomhoz passzoljon.

2021. máj. 18. 18:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Úgy értelmezem, hogy ez a kérdés kifejezetten a keringő ruhákra vonatkozik. Az abroncs kifejezetten ajánlott (sőt a legtöbb iskolában még kötlező is lehet, nem tudom hogy a tiédben hogy van). Szerintem is érdemes abroncsosban táncolnod, mert könnyebb benne táncolni, nagyon szép és az összkép is úgy az igazi; illetve az ilyen ruhák baromi nehezek és az abroncs tartja a súly nagy részét.

amikor keringőruhát mész el nézni (ha kövi tanévben lesz a szalagavatód akkor ajánatos most nyáron már elmenni kiválasztani és lefoglalni), akkor bemész a szalonba és az eladó rögtön látni fogja az alkatodat és mutatni fogja a ruhákat amik jók és érdemes felpróbálnod. azt válaszd amelyik tetszik, el tudod benne képzelni magad a keringőnél.

Szerintem csak a szalagavtó miatt ne akarj lefogyni, nem éri meg. Keringőruhák tényleg minden alkatra vannak és gyönyörűek, nézz körül (akár több szalonban is).

a többi részlet pedig; mint pl.: pánt/ujj/kivágás/mennyire legyen habos-babos az teljesen a te ízléseden múlik. Felpróbálod és eldöntöd hogy tetszik e.

Amit nem ajánlok mondjuk, de ez személyes vélemény az a pánt nélküli ruha. Szerintem brutál kényelmetlenek, és ahhoz hogy fennmaradjon nagyon meg kell szorítani. Sokakon jól néz ki, de sztem a pántosak is legalább annyira gyönyörűek.

Nem tudom mennyire érdekel de a továbbiakban leírom az én tapasztalatom: Eredetileg nem abroncsosat akartam, mert ilyen tomboy típus vagyok, de azért elmentünk körülnézni szalonokban (ha pesti vagy a teréz körúton az oktogontól a nyugatiig kb minden második házban van egy), és elsőre kifejezetten riasztóak voltak a hatalmas habos-babos ruhák de magamon tetszettek. Minden szalonban az eladó(k) nagyon készségesek voltak, megkérdezték hogy mikor lesz a szalagavató (hogy tudják hogy melyik ruhákat mutassák amik nincsenek akkorra lefoglalva) illetve hogy milyen elképzeléseim vannak. Aztán mutattak ruhákat azon belül illetve még egyet kettőt amit úgy gondolták hogy jó lehet. Én ezeket felpróbáltam, (amúgy a felvételnél természetesen segítenek), és például több elvárásomon is változtattam. Kifejezetten meglepett, hogy tetszett magamon az abroncsos, habos szoknya, illetve eredetileg egy ujjas ruhát akartam de rájöttem hogy a vastag pántosak állnak a legjobban és végül egy olyat választottam.

Amúgy még ajánlom hogy barátnőkkeé/tesóval/anyukáddal menj körülnézni, ha jó a kapcsolatotok, mert segíthetnek a döntésben illetve egész jó buli is lehet a válogatás.

Még annyi, hogy ne számíts rá hogy azonnal meg lesz A RUHA, ha így van akkor gratula szerencsés vagy, de lehet hogy többet fel kell majd próbálnod ahhoz hogy rájöjj hogy melyik tetszik igazán, aztán az is lehet hogy később visszamész az egyik elsőért.

És ne félj, attól még hogy nem vagy fogpiszkálóalkat, te is gyönyörű hercegnő lehetsz/leszel a szalagavatódon!

Jó válogatást, és jó szalagavatót!!!

2021. jún. 8. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!