Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hordtok ovet farmerhez es mas...

Hordtok ovet farmerhez es mas utcai nadragokhoz?

Figyelt kérdés

23 eves ferfi vagyok. Nagyon vekony. Eddig nem fektettem nagy energiat a nadrag vasarlasba, mindig kicsit bo nadragokat talaltam es ovet vettem hozzajuk.

Home offeceban raalltam a macinacira. Most mar nagyon kenyelmetlennek erzem az ovet. Hideg az ovcsat, nyom, szur, nem tartja jol a nadragot.

Ti szoktatok talalni pont megfelelo bosegu nadragokat? Foleg a hosszu labu vekony ferfiak velemenyere vagyok kivancsi. Ha talaltok ilyet akkor nem hizzatok ki fagy fogytik ki belole? Ennyire tartjatok a derekbosegeteket?

A szukebb nadragokat is kenyelmetlennek erzem mostanaban. A rovid nadragokban is zavar hogy nagyon kotott, pl. kenyelmetlenek ha terpeszbe rakom a laban.

A bo nadragok (meg ha farmer is) nem biztos hogy megfelelo viseletek lesznek az irodaban. Bar nem elegans helyen melozom, inget se hord a tobbseg csak polot.

Most sok nadragot vegig fogok probalni hatha talalok kenyelmeset ami jol is nez ki.

Lehet rappernek kene mennem. Ok az utolsok akik meg tudnak normalisan oltozkodni. Macenaci vagy bo gatya. XD Oket nem izgatjak a tarsadalmi elvarasok.

2021. máj. 17. 14:39
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
embeereeeer!!! kusban ülök a gép előtt. Sztem törőjj a figyelt kérdések közül, mert itt tervezek naplót írni. XD
2021. máj. 17. 22:29
 22/23 anonim ***** válasza:
az lesz...
2021. máj. 17. 22:31
 23/23 anonim ***** válasza:
Igaz csajból vagyok de hordok övet, az a baj elég hülye arányaim vannak mert magas vagyok, széles a csípőm de a derekam meg aránylag kicsi így a legtöbb farmer ott bukik meg hogy derékban nagy. Igazából vettem egy jó, minőségi övet vagy 6 éve, a mai napig minden nadrággal hordom inkább mert van ami csak fél-1 óra múlva kezd sunyin lefelé csúszni aztán rángathatod magadra egész nap. Egy igaz bőröv az elején merev lesz, sokat kell hordani, az enyém gyakorlatilag full hullámos meg hátul kicsit el is deformálódott ahogy a hátamra illeszkedik de ezen a ponton gyönyörűen felpuhult a bőr és tökéletesen tart kb bármit, szóval egy jó övvel ki kell szenvedni. Ha hideg a csat lehet túlságosan meghúzod, nem kell fűzőként kezelni, elég annyira meghúzni hogy passzentos legyen.
2021. máj. 18. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!