Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hölgyek! Mi lenne az első...

Hölgyek! Mi lenne az első benyomásotok, ha egy férfin meglátnátok ezt az órát?

2021. máj. 16. 15:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
96%
Semmi, mivel nem értek az órákhoz.
2021. máj. 16. 15:46
 2/18 anonim ***** válasza:
95%
Semmi, ez egy óra, semmi több
2021. máj. 16. 15:51
 3/18 anonim ***** válasza:
74%

Először azt, hogy szép, elegáns órája van.

Ha viszont folyton úgy helyezkedne, hogy az óra legyen előtérben, akkor azt gondolnám, hogy vagy a pénzével akar felszedni az esze és a humora helyett, vagy valamit kompenzálni akar... és ezek közül egyik sem túl nyerő nálam.

2021. máj. 16. 15:56
 4/18 anonim ***** válasza:
98%
A nők (meg az emberek) 99%-a nem tudja, hogy mi az a Jaeger-LeCoultre, azaz max csak egy szép órát látnak. Ha egyáltalán észreveszik.
2021. máj. 16. 16:03
 5/18 A kérdező kommentje:

4

Nem az volt a kérdés, hogy ismerik-e a márkát. Hanem, magáról az óráról mi a véleményük.

2021. máj. 16. 16:06
 6/18 anonim ***** válasza:
77%
Hát először is észre sem venném rajta, mert nem szoktam a pasik csuklóját nézegetni. Ha észre is venném, akkor sem gondolnék semmit. Tök átlagos órának néz ki. Aki nem ért hozzájuk, az úgyse tudja megmondani az árát, úgyhogy hidegen hagyja szerintem az összes nőt ez az óra, vagy bármelyik másik.
2021. máj. 16. 16:34
 7/18 anonim ***** válasza:
51%
Semmilyen véleményem nincs, mivel pont lesz.rom az órákat. Nem értem, hogy ebben a mai világban miért hiszik még mindig egyesek, hogy egy vacak óra bármilyen státuszszimbólum is lehet, és hogy minden nő elélvez, ha meglát egy órát a férfi csuklóján.
2021. máj. 16. 18:37
 8/18 anonim ***** válasza:

Magáról az óráról - ha egyáltalán észreveszem, mert nem igazán olyan dolog, amire felfigyelnék - annyi véleményem lenne, hogy van rajta karóra, ami szerintem elég fölösleges a mai világban, nyilván valamennyire maradi tipusú.

De, mint ahogy írtam, valószínüleg észre sem venném.

2021. máj. 16. 18:40
 9/18 anonim ***** válasza:
62%
nem rossz ora, de mivel nem ertek hozza, nekem ez ezredrangu egy ferfin. sokkal fontosabb a stilusa, az apoltsaga, a haja, az arcszorzete.. de jo az osszkep es passzol bele az ora, akkor teljesen jo, de ugy onmagaban az orara nem sokat gondolnek.
2021. máj. 16. 18:58
 10/18 anonim ***** válasza:
Nekem mondták már 3 ezer ft-os órámra, hogy jól áll rajtam.
2021. máj. 16. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!