Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ki hol veszi a ruháit?És mit...

Ki hol veszi a ruháit?És mit mennyiért?

Figyelt kérdés
2021. máj. 15. 13:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én főleg külföldi darkshopokból vásárolok pl Fantasmagoria, Punk rave, Disturbia, Killstar eléggé valtozó árban. Általában igyekszem kifogni a jó akciókat de van hogy teljes áron veszek meg ezt-azt.

Általában egy felsőt 10-15 ezerért egy ruhát pedig 15-25 ezerért szoktam venni. Persze attól is függ, hogy milyen a kidolgozottsága az adott darabnak. Nyilván egy nagyon szépen kidolgozott részletgazdag romantic-victorian goth cuccért többet is hajlandó vagyok kiadni.

De pl turiba is járok mert néha ott is kilehet fogni szuper darabokat.

Cipőt vagy a New rockról vagy a spartoorol esetleg about youról rendelek főleg martenst vagy T.U.K-ot.

2021. máj. 15. 14:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb ruhám Blue Nature-os,van pár Mystic day-s,Orsay,Reserved.Turizni nem tudok,onnan csak két pulcsim van.Általában 10-14000 Ft darabja.Ha nem fontos,amit veszek,akkor szoktam leárazáskor vásárolni.Ha nagyon tetszik,és tudom,hogy elkapkodják megveszem teljes áron.
2021. máj. 15. 15:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Boltban, amennyiert eladjak.
2021. máj. 15. 17:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Basic üzletekben, ahol a többi basic bitch: Zara, H&M, Stradivarius, Bershka stb. Olcsón lehetőleg :D
2021. máj. 15. 18:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Sinsay, H&M. Én az alapdarabokat szeretem leginkább hordani, egyedi kiegészítőkkel. Néha elemegyek turkálóba, de nadrágot nem tudok ott venni, egyszerűen csak csípőnadrágok vannak. Elég olcsók a ruhák, amiket felveszek, de ha jól válogatom össze őket, akkor az ár mindegy.

Ettől függetlenül cipőből drágát veszek, mert azt szinte minden nap hordom.

2021. máj. 15. 18:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A városomban van egy olasz butik, ahol nagyon nőies, sikkes darabokat lehet venni. Legtöbbször itt vásárolok, de igazából bárhonnan, ahol megtetszik valami, ami passzol a stílusomhoz. Akár turi, kínai, C&A, H&M, Zara, Orsay, Reserved. Az akciókra igyekszek szezonvégén lecsapni, de nem szokott elbódítani nagyon.
2021. máj. 16. 00:33
 7/7 anonim ***** válasza:
70%

van graaf, peek, heaven

de van hogy rendelek

19l

2021. máj. 16. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!