Ki hol veszi a ruháit?És mit mennyiért?

Én főleg külföldi darkshopokból vásárolok pl Fantasmagoria, Punk rave, Disturbia, Killstar eléggé valtozó árban. Általában igyekszem kifogni a jó akciókat de van hogy teljes áron veszek meg ezt-azt.
Általában egy felsőt 10-15 ezerért egy ruhát pedig 15-25 ezerért szoktam venni. Persze attól is függ, hogy milyen a kidolgozottsága az adott darabnak. Nyilván egy nagyon szépen kidolgozott részletgazdag romantic-victorian goth cuccért többet is hajlandó vagyok kiadni.
De pl turiba is járok mert néha ott is kilehet fogni szuper darabokat.
Cipőt vagy a New rockról vagy a spartoorol esetleg about youról rendelek főleg martenst vagy T.U.K-ot.

Sinsay, H&M. Én az alapdarabokat szeretem leginkább hordani, egyedi kiegészítőkkel. Néha elemegyek turkálóba, de nadrágot nem tudok ott venni, egyszerűen csak csípőnadrágok vannak. Elég olcsók a ruhák, amiket felveszek, de ha jól válogatom össze őket, akkor az ár mindegy.
Ettől függetlenül cipőből drágát veszek, mert azt szinte minden nap hordom.

van graaf, peek, heaven
de van hogy rendelek
19l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!