Verena Schizophrenia honnan veszi a ruháit?
Figyelt kérdés
2013. máj. 25. 12:45
2/11 A kérdező kommentje:
ha nem tudod nem kell válaszolnod :D am meg keress rá
2013. máj. 25. 12:51
3/11 anonim 

válasza:

Te szent ég! Hogy milyen emberek vannak! Hiába; nagy az Isten állatkertje.
4/11 anonim 

válasza:

ne haragudj,de te kérdeztél, annyi a minimum, hogy belinkeled ezt a nyomorultat (fene se gondolta, hogy ilyenek még élnek), más sem fogja tudni, hogy ki ez. am meg gondolom külföld, ebay, ilyenek. puszika.
5/11 A kérdező kommentje:
köszi :D
2013. máj. 25. 13:01
6/11 anonim 

válasza:

Én tudom ki Ő.:D Azt nem tudom honnan veszi a ruháit, de szerintem van olyan amilyet csináltatott. Néhány ruhát ami van neki láttam a New Yorkerben, egyszínű vagy kockás inget akárhol találsz. De amúgy ha nézted a videóit akkor az egyikben Ő is csinál egy pólót.. A rockeresebb darabokat meg metálboltokban találsz.
8/11 A kérdező kommentje:
03:14 köszi a segítséget :) ment a zöld kéz :)
2013. máj. 26. 20:25
9/11 anonim 

válasza:

Jut eszembe.. Ilyen felső ami van a lányon, most van a H&M üzletekbe.:D 1500 körül árulják..:D [link]
10/11 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm :)
2013. jún. 21. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!