Az iskolában vagy egy lány aki nagyon szép, és az öltözködése miatt is (haskilógos pulcsi/póló, kilógó boka, nagy melltartó, segg kiemelős nadrág) minden fiú utána fordul és tényleg nagyon szép? Többi lent
Hallod, ne foglalkozz vele, nekem pl jobban bejönnek az átlagosabb (illetve hétköznapibb, de szép) lányok, mint a cicababák😌
És szerintem a normálisabb srácok nagy része így van vele 😌
Nem mindenki tetszik mindenkinek:D Pont azon nevettünk egyszer haverokkal, hogy hárman háromféle zsánerrel rendelkezünk. Az én álom csajaim a másik kettő számára nem is szépek. A szerintük szép lányokkal pedig én nem kezdenék. De ők sem az egymás által mondott típusokkal.
A szépség szubjektív.
Attól nem lesz szép, mert kirak mindent a kirakatba.
Az ilyen Connie D'Amico típusú lányokkal a normális fiúk nem járnának.
Én mindig szolídan öltözködtem, de ettől még van barátom.
Azok a fiúk, akikkel a legtöbb lány szívesen járna (kedves, kultúrált, hűséges, értelmes, stb.) nem az olyan lányok társaságát keresik, akik buták, és úgy néznek ki, mint egy k....
Sokkal fontosabb az, hogy ízléses legyen az öltözködése, értelmes, és jóindulatú legyen.
Szóval ha emiatt aggódsz, neked jutnak majd a normális fiúk.
Ez hülyeség! Amelyik fiú téged szertet azt nem tudja elcsábítani.Ha meg elveszi tőled a palidat/crhusadat az akkor egy éretlen fiúka ☝️
És ezt bármenyira szar ezt olvasni ő nem hozzad való
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!