Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az iskolában vagy egy lány...

Az iskolában vagy egy lány aki nagyon szép, és az öltözködése miatt is (haskilógos pulcsi/póló, kilógó boka, nagy melltartó, segg kiemelős nadrág) minden fiú utána fordul és tényleg nagyon szép? Többi lent

Figyelt kérdés
Szóval úgy öltözködik ami nem illik iskolába de egyébként jól áll neki, minden fiúnak ő tetszik, szép a bőre, mindig szép a haja, jókedvű. A fiúk azért jönnek oda hozzám és a baráti körömhöz hogyha annak a lánynak nem kellenek vagy nem mernek oda menni hozzá ezért nálunk bepróbálkoznak (nincs ló jó a szamár is). Ugyanabba az iskolába megyünk tovább és szerintem ő ugyanolyan szép marad, max. meg szebb lesz. Ez így lesz mindig? Nekünk így soha nem lesz rendes barátunk mellete? Ja és nekem nem engedik a szüleim és nem is akarok ilyen ruhákban járni. Valaki hasonló tapasztalattal? Mit lehet csinálni?

2021. máj. 15. 09:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
De lesz. Olyan barátod lesz, akinek te tetszel. Talán meglepően hangzik, de a lány akiről írsz sem mindenkinek tetszik, ez teljesen biztos.
2021. máj. 15. 09:53
 2/10 Metionin ***** válasza:
100%
Mindenhol van egy-két ilyen, felesleges hozzájuk hasonlítani magad.
2021. máj. 15. 09:54
 3/10 anonim ***** válasza:
96%
Mindenhol van ilyen lány, attól hogy ő ilyen neked még lehet párod. Ő se tetszik minden egyes fiúnak.
2021. máj. 15. 10:18
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Húú az én osztályomban is volt egy ugyanilyen lány (bár szerintem nem volt szép egyáltalán), a fiúk odáig voltak érte, volt is pár akivel járt az évek alatt de egyikkel sem huzamosabb ideig mert amúgy buta volt a csaj mint a tök. Messziről csodálták de beszélgetni nem nagyon lehet vele típus. De ahogy így visszagondolok a középsulis éveimre, a kevésbé népszerű lányok sokkal normálisabb srácokkal jártak és nem olyan kapcsolatok voltak ezek, hogy "na van csajom/van pasim". Nem kell emiatt aggódnod az 100%.
2021. máj. 15. 10:28
 5/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönök minden választ :)
2021. máj. 15. 10:33
 6/10 anonim ***** válasza:
70%

Hallod, ne foglalkozz vele, nekem pl jobban bejönnek az átlagosabb (illetve hétköznapibb, de szép) lányok, mint a cicababák😌

És szerintem a normálisabb srácok nagy része így van vele 😌

2021. máj. 15. 11:33
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenki tetszik mindenkinek:D Pont azon nevettünk egyszer haverokkal, hogy hárman háromféle zsánerrel rendelkezünk. Az én álom csajaim a másik kettő számára nem is szépek. A szerintük szép lányokkal pedig én nem kezdenék. De ők sem az egymás által mondott típusokkal.

A szépség szubjektív.

2021. máj. 15. 17:09
 8/10 anonim ***** válasza:
72%

Attól nem lesz szép, mert kirak mindent a kirakatba.

Az ilyen Connie D'Amico típusú lányokkal a normális fiúk nem járnának.

Én mindig szolídan öltözködtem, de ettől még van barátom.

Azok a fiúk, akikkel a legtöbb lány szívesen járna (kedves, kultúrált, hűséges, értelmes, stb.) nem az olyan lányok társaságát keresik, akik buták, és úgy néznek ki, mint egy k....

Sokkal fontosabb az, hogy ízléses legyen az öltözködése, értelmes, és jóindulatú legyen.

Szóval ha emiatt aggódsz, neked jutnak majd a normális fiúk.

2021. máj. 15. 18:52
 9/10 anonim ***** válasza:
72%

Ez hülyeség! Amelyik fiú téged szertet azt nem tudja elcsábítani.Ha meg elveszi tőled a palidat/crhusadat az akkor egy éretlen fiúka ☝️

És ezt bármenyira szar ezt olvasni ő nem hozzad való

2021. máj. 15. 20:10
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) viszont nem ilyen pláza cica szerű hanem nem csak hogy csinos, szép a bőre(nem karikás a szeme, a szemöldöke mindig rendben van, szeplős egy kicsit, egyáltalán nem szőrös a keze se a lába mert már borotválja. És ha nem a jegyeibol indulunk ki ami szintén nem rossz annyira(3,4,5) akkor értelmes. Szóval múltkori kis előadásnál is őt dicsérte meg a tanár mert ilyen céltudatos volt, meg ő ilyen környezettudatos jellegű szóval mindenki felnézrá szerintem
2021. máj. 16. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!