Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyire kezd elterjedni...

Mennyire kezd elterjedni manapság a férfiakon a tanga?

Figyelt kérdés

Páromnak szeretnék venni mivel egyszer felvetettem vele az enyémet kíváncsiságból és azt mondja nagyon kényelmes neki a női tanga is és hogy jó lenne mindig azt hordani is.

Sokan hordanak ilyet manapság? És kinek hogy jött ez az ötlet? Mennyire elfogadott?

Köszönöm az értelmes válaszokat

2021. máj. 13. 22:36
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
5%
Haloszoban kivul csak homarok hordanak tangat.
2021. máj. 14. 18:11
 12/31 anonim ***** válasza:
24%

#8 4-es vagyok, nem tudom mi alapján következtettél arra, amit írtál.

Én személy szerint inkább undorítónak gondolom, hogy férfi hordjon tangát.

A fecskét viszont kényelmesnek találom, rövidnadrágot meg nem vennék a nadrág alá :D

2021. máj. 14. 20:04
 13/31 anonim ***** válasza:
94%

Én már több mint 10 éve csak tangát hordok, nekem nagyon bevált. Férfi tangát hordok, nekem teljesen kényelmes. Annak idején barátnőm vetette fel az ötletet, hogy kipróbálhatnám, mert nyáron kényelmesebb, szellősebb, és amúgy is bejönne neki. A kedvéért kipróbáltam, nekem is bejött, és pár alkalom után már annyira megszerettem, hogy azóta csak azt hordok.

Egyre többen hordják, ma már nem tabu a férfi tanga a normálisan gondolkodóknál.

Egy masszőr haver csaj szerint évről évre egyre több pasin látja a vendégei között, és a 25-50 éves korosztályra a legjellemzőbb.

2021. máj. 14. 20:30
 14/31 anonim ***** válasza:
48%

11!

Milyen jól informált vagy!

Talán már nem is vagy szűz hátulról..

2021. máj. 15. 10:33
 15/31 anonim ***** válasza:
93%
Többen hordanak férfiak tangát, mint gondolnád. Van aki férfit, van aki nőit. Ha párodnak tetszik, nyugodtan hordjon akár nőit is.
2021. máj. 15. 11:30
 16/31 anonim ***** válasza:
94%
Ha mindkettőtöknek tetszik, akkor miért ne? Mi is vagyunk úgy a párommal, hogy egyforma tanga van rajtunk.
2021. máj. 15. 11:41
 17/31 anonim ***** válasza:
94%

Mi is sokszor egyforma tangában vagyunk a párommal.

Nem mindegy,ki milyen fehérneműt hord?

2021. máj. 15. 13:03
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Én is hordok mindenféle tangákat, de legfőkébb nyáron. Meg van egy haverom akiről tudom hogy ő is hord néha.
2021. máj. 16. 21:49
 19/31 anonim ***** válasza:
93%
A férjem is tangát hord. Van neki férfi és női is. Szoktunk egyformát is felvenni. Persze hogy ilyenkor nőit.
2021. máj. 17. 14:03
 20/31 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem sokan hordanak, csak nem reklámozzák, mert van egy társadalmilag megszokott stílus, és aki kilóg a sorból az minden tekintetben MÁS(!).

Szóval hogy ferde hajlamú, meg ilyenek.

Mondjuk ha női tangát visel a pasi, akkor az szerintem is gáz, mert nem úgy van kialakítva hogy elférjen benne a csomag. De a kimondottan férfiak számára tervezett biztos kényelmes lehet.

2021. jún. 1. 09:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!