Így még visszalehet küldeni ezt a ruhát az ABOUTYOU-nak ?
Rendeltem egy farmert, de utólag meggondoltam magam és vissza szeretném küldeni, de már 1x kilett mosva, ha így visszaküldöm elfogadják ? A címkék még megvannak hozzá. Olvasgattam az oldalukon, és van itt egy mondat, amiből arra következtetek hogy más is küld vissza használt termékeket:
"Egyes visszaküldött termékek túlságosan sérültek ahhoz, hogy újra értékesítésre kerüljenek. Ezeket a darabokat továbbadjuk partnereinknek, hogy azok újrahasznosításra kerüljenek. Törődünk bolygónkkal és könyezetünkkel."
Szerintetek elfogadják ha így visszaküldöm ? Visszatérítik az árát ígyis ?
Légyszí segítsetek !
Én mindig feltételes módon visszakérdezek.
Fordítsuk meg: ha Te veszel egy ruhát, boltban, újként és észreveszed, hogy ez mintha nem az lenne, mert teljesen más az anyag esése, nincs már benne a feldolgozáskor hozzáadott/használt keményítő, a szaga is más, akkor azt gondolom fel volnál háborodva.
Ha tévedek, szólj, de ettől nem változik a véleményem.
Lehet hülyén fog hangzani... Miért nem kérdezed meg őket? :DDD
Mi most itt hiába találgatunk...
Egyébként ha tippelnem kéne, szerintem sem fogják visszavenni... Hordanod kellett egy napot, meg ki kellett mosni ahhoz, hogy rájöjj húú ez mégsem jó?
Nem is értem amúgy az ilyet. Tetszik. Megrendeled. Megkapod. Még mindig tetszik. Felpróbálod, még akkor is azt mondod hogy hmm fasza. Aztán felveszed másnap utcára. Áhh ez nem jó... Ezt nem lehet megállapítani akkor amikor felpróbáltad miután megkaptad? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!