Mi vesz rá valakit arra, hogy ilyen 28 meg 30 fokban
csizmában járjon?
Figyelt kérdés
Ma láttam egy csajt rendes vastag téli csizmában, harisnyában, szoknyával. ott kornyadozott a tűző napsütésben két óra körül.
miért? Tudom azt fogjátok mondani nem az én dolgom, de basszus érdekel! Télen sem megyünk az utcára ujjatlan pólóban meg forrónadrágban, akkor ilyen nyári melegben miért vesz valaki bélelt csizmát?
#20 azért a 20 fokot nem nevezném hűvösnek még szeles időben sem, a csizma semmiképp sem indokolt.
2021. máj. 12. 20:54
12/21 A kérdező kommentje:
10! Nem az egész országban volt ilyen idő, minálunk egyáltalán nem. itt tényleg 29 fok volt, én mezítláb voltam.
2021. máj. 12. 22:42
13/21 anonim válasza:
Uramisten! Nem tökmindegy neked,hogy ki milyen cipőt vesz fel?
Get a life bro
2021. máj. 12. 23:17
14/21 anonim válasza:
Vannak nem bélelt, tavaszi, de hosszú szárú csizmát. Oké, hogy most már, így a nyár kezdetén nem hordom, de alapvetően egész sokáig, május elejéig szoktam hordani.
2021. máj. 12. 23:48
15/21 anonim válasza:
Sok ffi és nő nyáron is munkavédelmi cipőt hord, meg bakancsot, határőrök, katonák, gyári, építőipari munkások.
2021. máj. 13. 06:35
16/21 anonim válasza:
Én is felveszek sokszor egy comig érő csizmát, szoknyával. Még akár májusban is :) 17/L
2021. máj. 13. 12:06
17/21 anonim válasza:
Ma én is csizmit húztam. Térdig ér és rohadt jól áll-akinek nem tetszik az tehet egy szívességet.
2021. máj. 13. 13:52
18/21 anonim válasza:
Innen is látszik, hogy felfogásban 25 évvel vagyunk lemaradva, de lehet, hogy inkább 40-nel a "nyugati" országoktól, itt ha valaki kicsit jobban ad a divatra, stílusra, nem a keményvonalas ideált követi, akkor már ki van nézve. Hadd hordja, jól néz ki, ezer meg egy fejlettebb országban nyugodtan hordják, de már itthon is lehetett nyári éjszakákon a sznob helyeken az elmúlt években látni.
2021. máj. 14. 10:13
19/21 anonim válasza:
Én tudnék adni nektek még egy okot, amire itt láéthatóan nem gondoltok! Mi van akkor, ha a csaj, akit láttál kérdező mondjuk be akar jönni valakinek, akinek tetszenek a csizmás lányok?
Nem elképzelhető, hogy valaki kedvéért öltözött így például a párja kedvéért?
Mert szerintem nagyon is. 🙄
2021. máj. 14. 23:52
20/21 anonim válasza:
Itt kint az USA-ban nagyon sokszor járnak velem egyidős fiatal lányok csizmában és rövidgatyában nyáron. Hogy miért? Mert trendi,jól néz ki. Vagy hosszúgatya+flipflop.
Ha valami jól néz ki miért ne hordhatná?? Mi sokszor poénból barátokkal pizsiben megyünk be vásárolni nasit az üzletbe:DD
És???? Who cares? Senki nem érdekel,soha senki ránk se nézett hogy miért tessszük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!