Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi az a bundabugyi?

Mi az a bundabugyi?

Figyelt kérdés
2008. dec. 6. 20:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem vastag bugyi... talán télre...
2008. dec. 7. 00:25
 2/11 anonim ***** válasza:
54%
a szőrmével bélelt alsónemű. szerintem nagyon rossz lehet mert túlságosan füt és bajt okozhat "odalent" én nem ajánlom senkinek sem...
2008. dec. 7. 00:28
 3/11 anonim ***** válasza:
Talán pamut,általában rózsaszin,vastag,belül kicsit bolyhos(vékony műszőrmének is tekinthető).Rövidebb-hosszabb szára van,de combközépnél a maiak talán nem hosszabbak.Úgy tudom azért találták ki,mert régebben,amikor még általánosabb volt a szoknyaviselet ,télen ezt vették fel meleg alsókent a hölgyek.
2008. dec. 12. 12:50
 4/11 anonim ***** válasza:
Az életem első szerelme bundabugyit viselt. És ez nem volt gond, szerintem egy száras bugyi most sem az. És tovább is van, van aki nagyon könnyen felfázik. Vélemény?
2009. okt. 23. 20:36
 5/11 anonim ***** válasza:
2009. okt. 24. 10:07
 6/11 anonim ***** válasza:

Ilyenek,de általában inkább combközépig érnek.Olyasmi anyagból készülnek mint a bundás(bolyhos belsejű)melegitők.

Szerintem jó lehet benne.

www.youtube.com/watch?v=T0vYRTBCyF4

2010. máj. 29. 22:16
 7/11 anonim ***** válasza:

fiúként csak itt merem bevallani hogy nagyon izgatnak,és néha belebújok egy ilyenbe...

Érdekes hogy a nők nem tartják olyan izginek(a bundákkal egyetemben),úgy látom ők ezeket csak egy meleg ruhadarabként tartják számon.

2014. febr. 28. 11:22
 8/11 jobbikostibi válasza:
Mert bůzi vagy
2022. júl. 30. 20:34
 9/11 anonim ***** válasza:

Retro bundabugyi 70-es évek,Észtországban gyártott:

[link]

szept. 24. 20:58
 10/11 anonim ***** válasza:
szept. 30. 21:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!