Mi az a bundabugyi?
Figyelt kérdés
2008. dec. 6. 20:16
1/11 anonim válasza:
szerintem vastag bugyi... talán télre...
2/11 anonim válasza:
a szőrmével bélelt alsónemű. szerintem nagyon rossz lehet mert túlságosan füt és bajt okozhat "odalent" én nem ajánlom senkinek sem...
3/11 anonim válasza:
Talán pamut,általában rózsaszin,vastag,belül kicsit bolyhos(vékony műszőrmének is tekinthető).Rövidebb-hosszabb szára van,de combközépnél a maiak talán nem hosszabbak.Úgy tudom azért találták ki,mert régebben,amikor még általánosabb volt a szoknyaviselet ,télen ezt vették fel meleg alsókent a hölgyek.
4/11 anonim válasza:
Az életem első szerelme bundabugyit viselt. És ez nem volt gond, szerintem egy száras bugyi most sem az. És tovább is van, van aki nagyon könnyen felfázik. Vélemény?
6/11 anonim válasza:
Ilyenek,de általában inkább combközépig érnek.Olyasmi anyagból készülnek mint a bundás(bolyhos belsejű)melegitők.
Szerintem jó lehet benne.
www.youtube.com/watch?v=T0vYRTBCyF4
7/11 anonim válasza:
fiúként csak itt merem bevallani hogy nagyon izgatnak,és néha belebújok egy ilyenbe...
Érdekes hogy a nők nem tartják olyan izginek(a bundákkal egyetemben),úgy látom ők ezeket csak egy meleg ruhadarabként tartják számon.
9/11 anonim válasza:
Retro bundabugyi 70-es évek,Észtországban gyártott:
10/11 anonim válasza:
Ez meg magyar: https://www.youtube.com/watch?v=KAe8atgc87Q
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!