Én szeretnék ffiként kicsit nőiesen öltözni. Kis városban mennyire jó ötlet?
Én általában mindent úgy csinálok, mint a többi ffi, de van olyan hajlamos, hogy pár nőies stílus is teszik, de nem másnak akarok tetszeni, hanem magamnak,jól érzem magam ha néha pl full passzos farmert vagy sportleggingsben lennék. Vagy pl az un.topán cipőbe, tetszínű harisnyával, mondjuk nem ragaszkodom a női fajta cipőhöz, van ffibe is.
De félek, hogy itt, ahol mindenki ismer, megszólnak, stb.
5-ös
A zsebes harisnya az a tapinaci, amit fiúkon is látni. Olyan szoros, hogy harisnyának néz ki, csak zsebe is van. Bokavillantással együtt fantasztikus csirkelábakat eredményez.
Kérdező!
Magadnak öltözz abba ami jól esik és neked tetszik.
12.
Egy vékony nőn úgy kábé ugyan így néz ki.
Kezdjél el vadul gyúrni!
Én már ott tartok, hogy bármit felvehetek mert 26 éve testépítek , nem mernek hozzám szólni...
18! Nem akarok kislányos lenni, ahogy a nők sem akarnak fiúsak lenni, ha vesznek fel pasis holmit, cipőt!
És nem mondtam, hogy jó lenne ha más is utánozna. A kérdésem egyes szám első személyben van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!