Lànyok a mostani műbőr ruhàkat vagy a valódi bőr ruhàkat kedvelitek jobban?S miért?
Figyelt kérdés
2021. máj. 5. 16:24
1/10 anonim válasza:
Valódi bőr. Mondjuk csak valódi bőrdzsekim van, de bőven van különbség.
A műbőr előnye, hogy olcsóbb és több fazon van.
A valódi bőr melegebb és ha motorozok jobban védve érzem magam.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszod.Motorozàshoz a bőrnadràg is hasznos?
2021. máj. 5. 16:56
3/10 anonim válasza:
Szerintem hasznos, de én farmerbe szoktam 😅
4/10 anonim válasza:
Soha nem vennék fel valódi bőr cuccot, csakis műbőrt veszek.
6/10 Metionin válasza:
Műbőrt mert a valódit túl nehéznek érzem.
7/10 anonim válasza:
Valódi bőr. Valahogy finomabb, puhább anyag és nem kezd el pár év után foszlani, leválni a külső rétege. Tehát sokkal tartósabb is. Van olyan dzsekim, ami már 10 éve megvan és semmi baja. Emellett az illatát is szeretem. Egyedüli hátránya, hogy sokkal drágább.
8/10 anonim válasza:
"A bőr azé aki bele születik "
Úgyhogy csakis műbőr
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszaitokat!
2021. máj. 6. 15:19
10/10 anonim válasza:
Nekem van mindkettő, bár bőrből csak dzseki, műbőrbőlvan ruhám, szoknyám, nadrágom és dzsekim is. A műbőrben az a jó, hogy rugalmasabb kicsit az anyag, többféle szín és fazon is van. A bőr ezzel ellentétben kicsit merevebb. A műbőr hátrányai is megvannak persze, mert ha pl elkezd foszlani a felülete, akkor kuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!