Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Farmert hogyan tudnék tágítani?

Farmert hogyan tudnék tágítani?

Figyelt kérdés
Mielőtt írnátok, hogy fogyjak le, stb, vékony vagyok, csak most először rendeltem egy külföldi oldalról egy iszonyat jól kinéző farmert, de eszméletlen kicsi lett. Felvenni éppenhogy feltudom, viszont nagyon szűk és feszít. Valami ötlet? Eladni nem szeretném, meg semmi ilyesmi mert tényleg nagyon tetszik, és nem 2 ft volt:/
2021. máj. 5. 13:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet esetleg visszaküldeni és kicseréltetni? Sok oldalon lehet ilyet csinálni, ha esetleg rossz méretben rendeltél, csak annyi, hogy az útiköltséget, mármint a szállítást neked kell állnod.
2021. máj. 5. 13:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem minden online vásárlásnál van időd kicseréltetni ha nem jó, én is inkább ezt tenném. A legtöbb helyen 2 héten belül visszaveszik.
2021. máj. 5. 14:02
 3/8 A kérdező kommentje:
Ezt már több, mint egy hónapja rendeltem, és azt hiszem Amerikából, szóval ezer év lenne, mire visszaküldeném, meg megint kihoznák
2021. máj. 5. 14:12
 4/8 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem még mindig jobb kivárni azt az időt, mint megtartani egy használhatatlan farmert, merthogy kitágítani nem fogod, az hót ziher, esetleg még szűkíttetni lehetne rajta egy szabóval, de bővíteni nem igazán.
2021. máj. 5. 14:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Tedd le a farmerod egy olyan felületre, ami nedves és vizes lehet. Egy spriccelős vízadagolóból spriccelj rá hideg vizet, hogy nedves legyen és kézzel kezdd el nyújtani óvatosan a farmerod. Fel, le, oldalra, stb, de vigyázz, hogy ne nyújtsd túl az anyagot, majd 30 fokon most ki. Ha kell, ismételd.
2021. máj. 5. 16:06
 6/8 A kérdező kommentje:
#5 Köszii, ki fogom próbálni:)
2021. máj. 5. 16:15
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Ha kicsi, akkor vess rá keresztet nyugodtan mert nem fogod hordani úgysem.
2021. máj. 5. 18:07
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Hordástól nekem mindig nyúlik picit. De ne úgy képzeld el, hogy több számmal lesz nagyobb! Viszont mosás után mindig visszamegy eredeti méretére.
2021. máj. 6. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!