Szandálcipőről mi a véleményetek, esetleg szeretitek is hordani?
Nem tudom, hogy mire gondolsz, erre?
Mert ennek van értelme, legalábbis számomra. Sokat hordok szoknyát, amihez nyilván harisnyát veszek fel, és ezekben a zártabb cipőben könnyebb egész nap szaladgálni. Jobban tart, és általában a sarka is úgy van kialakítva, hogy könnyű benne menni.
#4-es: Igen, ha női, akkor az megfelelő, habár én férfi vagyok, férfi szandálcipőből például ilyenre gondoltam: [link]
Egyébként számomra is praktikus, ha például meleg van, de valahol nem illik/nem szabad rövidnadrágban megjelenni, akkor egy hosszú vászonnadrág mellé inkább felveszek egy ilyet, mint egy sima szandált (én azt csak rövidnadrág mellé veszek), viszont mégsem zárt cipőben/zokniban kell aszalódjak. (Egyébként szandálcipőt, meg szandált is csak mezítláb veszek fel.)
Ettől függetlenül elfogadom az előttem hozzászólók véleményét is, akik szerint ez az átmenet a legrosszabb, ebben is van valami, ugyanakkor pont ez az átmenetiség jó bizonyos szempontból, mint amilyen példát is leírtam. Persze az is tény, hogy valakinek küllemre nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!