Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szandálcipőről mi a véleményet...

Szandálcipőről mi a véleményetek, esetleg szeretitek is hordani?

Figyelt kérdés
Vagyis azokat a lábbeliket, amik nem teljesen zártak, de nem is olyan nyitottak, mint a szandálok. A lábujjak alig látszanak ki belőle (van, amelyiknél egyáltalán nem), de a lábfej többi részéből se mutatnak túl sokat.

2021. máj. 4. 16:31
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Sose értettem mi értelme van ezeknek, nem tetszenek és nem is tartom őket kényelmesnek. Ha szandál, akkor legyen szandál, ha cipő, akkor meg cipő, de ez az átmenet szerintem semmire se jó.
2021. máj. 4. 17:40
 2/9 Metionin ***** válasza:
60%
Pont ez a bajom nekem is velük, ha fázik a lábam akkor zoknit veszek fel és zárt cipőt, ha meg melegem van akkor nyitottat zokni nélkül. Az ilyen félig zárt cipőt nem tudnám hordani mert vagy melegem lenne benne vagy ázna a lábam.
2021. máj. 4. 19:09
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem nagyon rondák, nem kényelmesek és teljesen logikátlanok. Ha szandált akarok felvenni akkor szandált veszek fel, ha cipőt akkor meg cipőt.
2021. máj. 4. 19:33
 4/9 anonim ***** válasza:
25%

Nem tudom, hogy mire gondolsz, erre?

[link]

Mert ennek van értelme, legalábbis számomra. Sokat hordok szoknyát, amihez nyilván harisnyát veszek fel, és ezekben a zártabb cipőben könnyebb egész nap szaladgálni. Jobban tart, és általában a sarka is úgy van kialakítva, hogy könnyű benne menni.

2021. máj. 5. 09:03
 5/9 A kérdező kommentje:

#4-es: Igen, ha női, akkor az megfelelő, habár én férfi vagyok, férfi szandálcipőből például ilyenre gondoltam: [link]

Egyébként számomra is praktikus, ha például meleg van, de valahol nem illik/nem szabad rövidnadrágban megjelenni, akkor egy hosszú vászonnadrág mellé inkább felveszek egy ilyet, mint egy sima szandált (én azt csak rövidnadrág mellé veszek), viszont mégsem zárt cipőben/zokniban kell aszalódjak. (Egyébként szandálcipőt, meg szandált is csak mezítláb veszek fel.)

Ettől függetlenül elfogadom az előttem hozzászólók véleményét is, akik szerint ez az átmenet a legrosszabb, ebben is van valami, ugyanakkor pont ez az átmenetiség jó bizonyos szempontból, mint amilyen példát is leírtam. Persze az is tény, hogy valakinek küllemre nem tetszik.

2021. máj. 5. 10:48
 6/9 anonim ***** válasza:
36%
Ezeket hívom hószandálnak. Aki nem fázós, télen is hordhatja őket, akár zokni nélkül. Nem igazán feltűnő.
2021. máj. 5. 15:28
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt az úgynevezett "szandálcipőt" még anno a gimis,50 feletti fizikatanárom viselte, természetesen zoknival :) Lényegében szeptembertől júniusig azt hordta. Közben persze mi diákok voltunk cipőben is meg szandálban is. Az öreg viszont kitartott emellett.
2021. máj. 5. 15:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez hogy néz ki, elképzelni sem tudom
ápr. 23. 15:39
 9/9 anonim ***** válasza:
#5 erre jó a mesh felsőrészes cipő
ápr. 23. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!