Szerintetek ez mennyire elfogadható öltözködés iskolába?
Figyelt kérdés
A hugom 7. osztályos, ilyen hosszú ruhát szeretne felvenni majd ha jön a jó ido, (suliba is) mennyire néznék le, illetve tanárok jó szemmel néznék, vagy-...
2021. máj. 4. 14:29
1/12 Manócska1 válasza:
szerintem jó,ha elől nem túl kivágott
2/12 anonim válasza:
Ez hosszú?
Azt hittem, valami bokalengős báliruhát mutatsz. :)
Amúgy iskolától függ... ÉN biztos vennék fel rá egy kis bolerót, hogy ne legyek túl "meztelen".
3/12 anonim válasza:
Munkahelyre sem veszünk fel spagettipántos felsőt, ruhát stb. Legalábbis a normálisabb helyekre, így iskolába se való. Ha felvenne alá egy rövid ujjú pólót úgy oké lenne.
4/12 anonim válasza:
Ha nem túl kihívó elöl és jól érzi magát benne akkor simán.Az én sulimba volt egy csaj aki ennél sokkal kihívóbb cuccokat vett fel és mégse szóltak a tanárok.
5/12 anonim válasza:
Ú, ez nekem nagyon tetszik.Szerintem nyugodtan vegye fel esetleg valami rövid fehér,vékony kardigánnal, az még talán jól is néz ki hozzá és jobban el is takarja ott felül a hátát.
6/12 anonim válasza:
Kérdező, nagyon függ attól is, hogy milyen iskola, milyen a házirend, milyen az ofő....
7/12 anonim válasza:
Átlagos ruha. Semmi elfogadhatatlan nincsen benne. Nekem tetszik is.
24/L
8/12 anonim válasza:
A szoknya hossza szerintem teljesen oké.
Az ujjatlan felsőt nálunk nem engedték suliban, egyet is értek ezzel.
9/12 anonim válasza:
Semmi baj nincs vele. Viszont a kis nokedliknek be fog indulni a fantáziájuk. Sajnálom.
10/12 anonim válasza:
Ha vesz hozzá egy bolerót, úgy teljesen jó.
Én mondjuk nem venném fel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!