Mennyire jó a minőségük a H&M-es farmereknek?
Figyelt kérdés
2021. máj. 4. 14:26
1/7 anonim válasza:
Nekem semmi bajom nem volt még velük.
2/7 anonim válasza:
Szerintem ahhoz képest hogy egy fast fashion bolt-cég aho képest elég jó a minősége.Bár szerintem a legtöbb darabjuk túlárazott és közönséges de a minőségük nem rossz.
De azért ne várd ,hogy 5 évig jók lesznek.
3/7 anonim válasza:
Nekem sok olyan farmerem van, teljesen jók.Ízlésesek, viszont nem túl egyediek, ha mondjuk napraforgó mintásat keresel akkor olyat nem fogsz találni de egy sima feketét, kéket simán.
4/7 anonim válasza:
A színe mindnek hamar fakul, más gond nincs velük, pl nem szakadnak ki ami jó. Annyi hogy abban a tudatban kell pl. fekete farmert venni, hogy pár hónap múlva szürke lesz.
5/7 anonim válasza:
Évek óta nyúzok egy mom-fit farmert, a szine fakult csak pici.
Nagyon jó minűségű, vastag anyagúak, jók a szabások is.
A másik nagy kedvencem a Mango Mom-fit farmerei.
6/7 anonim válasza:
fél év után kifakul a fekete farmer, azonkívül anyagra nagyon jó
7/7 anonim válasza:
Anyaguk nagyon jó, a méretezésükkel sem volt még gondom (eddig).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!