20-26 éves lányok/nők ti hol szoktatok ruhát vásárolni?

Aldi, turkáló, ha nincs más akkor H&M, de szeretnék végleg leszokni róla.
Legjobban a fekete színű ruhákat szeretem, rikító színeket egyáltalán nem hordok. (Sötét ill. pasztell színek beleférnek, ha nagyon nem találok valamiből feketét.)
27N

Főleg turiból a felsőruházatot, fehérnemű kínai, de igyekszem a jó anyagúakat tartósakat venni ott (pamut bugyi). Melltartóra szánnék többet is, de egyszer bementem intimissibe, és ugyanazzal a kínálattal találtam magam szembe, mint a kínaiban, szabásra, anyagra.
Színek: fekete (nem az én színem, de alsónak nagyon praktikus, mindenhez megy, elegáns), bordó, sötétkék, búzakék, égkék stb, fehér, krémszínű, bézs, szürke, farmer, lila, púderes, pasztell színek;
vagy virágmintás, világos élénk színek (sárga, piros, rózsaszín) nyárra.
Színek, amiket kerülök: narancs, paradicsompiros, neonszínek, zöld sincs sok, bár azt nem kerülöm, csak ritka is.
Szín azon is múlik, mi tetszik meg épp a turiban, első sorban szabást nézek, anyagot, utána a színt. Nagyon szeretem, hogy itt sokkal változatosabb a kínálat, mint fast fashion üzletekben, ott ritkán van az alkatomra való. Mivel vékony a derekam, de viszonylag nagy a mellem, ezért fontos, hogy derékban szabott/öves legyen, a modell alkatra való ruhák nem állnak jól.

H&M, Stradivarius, néha Mango vagy Zara. Fehérnemű Tezenis, cipőkből a minőségibbeket szeretem, de ruhadarabokból is van 1-2 fast fashionnél jobb minőségű.
Kedvenc színeim a bordó, bézs, fáradt rózsaszín, barna, szürke, rozsda stb.
Neon színeket nem hordok, maximum fürdőruhákon, de úgy is ritkán. 21L
H&M, Sinsayről rendelek.
Fekete, szürke, fehér, bézs.
lila színű ruhákat nem vennék fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!