Teltebb lányoknak hol ajánlotok vásárolni ruhát? 16/L
Szia
Esetleg turikat tudom ajánlani, van onnan nekem pl. ezresert Converse cipom...:D
H&Miben vannak jó cuccok, ez az oversize méret megy most nagyon, sok helyen lehet kifogni sok cuccot ilyen stílusban.
Esetleg bővebben, a teltebb mit jelent? Milyen méretet?
Wannabe, bonprix, caremo (webshopok)
Mindegyiknek van sajat merettablazata, hogy az adott webshopon mekkora az adott méret.
A caremonak van boltja is. Kicsit draga, de a minősege 10/10es. Van olyan caremos farmerom, ami 5 eve megvan es nincs kikopva a combjanal.
#1 hát gatyában 50 körül illetve ha így betűkben ugymond akkoe 2XL
:)
Nem bantásból írom, én most 52es méretet hordok. De próbalj meg leadni pár kilót. Iszonyat különbség van. 46-48-as mérettel szinte bármelyik boltban talátam ruhát, még pont jók voltak az l-xl es felsők. Xl-es ruhák is jók voltak. Nardágból is tudtam venni több helyen.
Most pedig kb csak a c&a-ban tudok vásárolni, ottis az xl-es részen ami nagyon pici. A takkonak is van ilyen része, szintén kicsi. A h&m+ kollekcióját nagyon szerettem de sajnos boltban már nem lehet kapni, csak rendelni lehet neten. Ha ez nem akadály, akkor azt ajánlom.
Melltartóból Curvy Kate, Freya, Pour Moi.
Ruhából H&M , Asos curve
Az utolsó hozzaszólónak :)
Kineztem egy bikinit,
95D.t hordok, na most UK meretben az ugy mégis melyik? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!