Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vans tulajdonosok!Beújítottam...

Vans tulajdonosok!Beújítottam egy van ultrarange exo-ra. A sarkában érzek egy kisebb, kemény csomót, pár méter séta után már nagyon bántja a sarkamat. Meddig tart betörni? Egyáltalán be lehet törni egy idő után? Mit javasoltok?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik ez a lépő és nem volt olcsó,nem akarom, hogy a szekrény alján landoljon mert annyira nem lesz kedvem hordani.Normális egyaltalán ez egy vansnél? Ha igen, meddig tart betörni? Ha, nem, milyen alternatívákat javasoltok, esetleg cipész tudja orvosolni a helyzetet?

2021. ápr. 30. 15:37
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Méret ügyileg egyébként teljesen jó a cipő, ezért nem tartanám logikusnak a cipő tágítását(pl azzal hogy vizes zokniban lepkedjek benne meg hasonlók)
2021. ápr. 30. 15:46
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
a lépőig olvastam.
2021. máj. 1. 11:43
 3/12 anonim ***** válasza:
2%
gyűlölöm ezt a szót. sajnálom.
2021. máj. 1. 11:44
 4/12 A kérdező kommentje:
Képzeld oda akkor, hogy cipőt írtam..köszi a segítséget:D
2021. máj. 1. 12:19
 5/12 anonim ***** válasza:
62%
na jó. :) kézzel is érzed azt a csomót? més cipőben is érzed?
2021. máj. 1. 13:19
 6/12 anonim ***** válasza:
80%
ha csak ebben érzed, akkor vidd vissza. nem fog megjavulni. egyszer nekem is volt egy nike hasonló, (nem a sarkán hanem a talppárnánál) nem hordtam sokat, de minden hordásnál egy idő múlva úgy éreztem, hogy inkább megyek tovább mezítláb a városban, de én ezt leveszem. nem lehetett vele mit csinálni, nem javult meg. ellenben lett fasza bőrkeményedésem ott. szóval engedd el azt a cipőt, és vidd vissza vagy add el.
2021. máj. 1. 13:22
 7/12 A kérdező kommentje:

Kézzel is érzem igen :/

Kézzel, sarokkal, megnéztem, hogy lehet-e kicsit finomítani, puhítgatni de nem..az egy makacs csomó...szerencsére csak folyosón próbálgattam, utcán nem is hordtam(de már az egyhelyben járkálás is elég volt ahhoz, hogy érezzem, hogy itt valami nem okés) valamint pár napja vettem szóval vissza kell, hogy vegyék:)

2021. máj. 1. 16:56
 8/12 anonim ***** válasza:
a legjobb döntés, ha vissza viszed :)
2021. máj. 1. 17:46
 9/12 anonim ***** válasza:
74%
én válaszoltam végig, kivéve az utolsót, ehhez képest sikerült lepontozni, mily jó :(
2021. máj. 1. 18:23
 10/12 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztalak le:D
2021. máj. 1. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!