Szeretném, ha valaki linkelne be nekem divatos és szexi, ugyanakkor elegáns, utcán és munkahelyen viselhető férfi rövidnadrágokat. Ötletek?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 29. 17:00
1/7 anonim 

válasza:

Ilyen nincs, a férfi "rövidnadrág" legfeljebb éppen térd fölött végződik, de sem szexinek, sem elegánsnak nem nevezhető ruhadarab.
2/7 anonim 

válasza:

van fekete rövidnadrágom enyhén bársony hatású anyagból, az határozottan elegánsabb, mint mondjuk egy világoskék adidas sportgatya, de ahol elegáns öltözék az elvárt, ott jelen kultúránkban semmilyen férfi rövidnadrág nem jön szóba.
de már nem emlékszem pontosan, hogy hol vettem (valami elég átlagos hely volt).
3/7 anonim 

válasza:

Vegyél fel szoknyát. Ha a nőknek lehet nem megsülni, akkor a férfiaknak is.
4/7 anonim 

válasza:

"munkahelyen viselhető férfi rövidnadrágokat"
Te ismered a munkahelyed dress code-ját. Az én munkahelyemen például a hosszúnadrág előírás.
5/7 anonim 

válasza:

googlebe írd be, hogy elegáns rövidnadrág
6/7 anonim 

válasza:

Egy combközépig vagy attól pár centivel feljebb érő megteszi.
Ha a pitcsák szoknyába megetnek akkor én is.
Nálam már megszokták, hogy egyedi a stílusom, a többi gyáva is követne akkor megszoknák pont úgy mint ezt a bohóc (egyenruha) típusú szigorúan térdig érő szhart.
7/7 anonim 

válasza:

Én inkább azokat a csajokat nem értem, akik melegben is megdöglenek hosszú nadrágban a szoknya helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!