Hol találok divatos rövidnadrágot?
Figyelt kérdés
Tudom tél van, csak kíváncsi vagyok, mert néhány hónap, és már rövidnadrágidő lesz. Nem olyanokra gondoltam hogy kínai meg aréna, hanem ahonnan rendelni lehet.2013. febr. 2. 16:34
1/6 anonim 

válasza:

asos,topshop,forever21
de ha olcsón akarsz e-bay:)
2/6 A kérdező kommentje:
köszi :D konkrétan olyan nadrágra gondoltam, ami rövid, nem farmer, és a legalján meg oldalt a varratnál van húzva egy csík ami másmilyen színű mint maga a nadrág. de sehol sem találok :( aki lát légyszi írjon akár itt akár privit nagyon örülnék neki.
2013. febr. 2. 16:50
3/6 anonim 

válasza:

képet tudsz mutatni, mert így nem igazán vagyok képes elképzelni :D
4/6 A kérdező kommentje:
sajnos nem találok sehol se már ilyet :/ egyetlen egyszer láttam ilyet, ér beleszerettem :D valami tízmilliomodik idézetes oldalon láthattam azthiszem.
2013. febr. 6. 18:04
6/6 A kérdező kommentje:
hát... valami hasonló, de passzosabb, és nem ilyen fényes anyagú. meg vastagabba csík az alján, mondjuk azt nem látom, hogy van e valami az oldalán, de az oldalán is van csík. :)
2013. febr. 8. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!