Meddig hordjátok a sportcipőket?
Figyelt kérdés
Én úgy vagyok vele hogy válogatós vagyok, a cipők 99%-a nem tetszik. Ha találok egyet akkor és eszembejut, hogy már le kéne cserélni akkor nem kis idő telik el mire megint lesz egy új. Szóval eszembejut még akkor amikor még éppen tűrhető kategória, de mire tényleg cserélem már olyan kicsit széthordott, persze ki van mosva kosz és lábszagmentes akkor is.2021. ápr. 29. 15:43
1/17 anonim 

válasza:

Sajnos a mostaniak jó ha egy évet kibírnak.
2/17 anonim 

válasza:

1 év, mert kinövöm, de amúgy is kilyukad meg ilyenek szóval 1 év
3/17 anonim 

válasza:

Ha ilyen 30-40.000 Ft felett veszek jó minosegut akkor 2 évig. Ha csak 20.000 korul akkor 1 évnel nem tobbet
4/17 A kérdező kommentje:
Azért mert szétesik, vagy mert megunod?
2021. ápr. 29. 16:22
5/17 anonim 

válasza:

Én az Ultraboostom már 2.5 éve hordom.. Nagyon le kéne már cserélni
6/17 A kérdező kommentje:
5-ös ha nincs neki baja akkor hordd nyugodtan sztem :)
2021. ápr. 29. 17:04
7/17 anonim 

válasza:

Jaa, futásnál már nem jó a lábamnak, de utcára tökéletes 😊
8/17 anonim 

válasza:

az egyik vansem már több mint egy éve bírja már
9/17 A kérdező kommentje:
8-as fogja az tovább is, tapasztalat :)
2021. ápr. 29. 17:17
10/17 anonim 

válasza:

Amíg le nem foszlik a lábamról :D A mostani Geoxom már megvan 3. éve, egyelőre nagyon jól bírja. Két párral vettem, az egyiket normál közlekedésre, az még mindig nagyon jó állapotban van, a túrázós viszont már nem húzza sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!