Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mással is történt ilyen?

Mással is történt ilyen?

Figyelt kérdés

Mivel középsulis diák vagyok, nem járok iskolába már vagy fél éve. A házunkat alig hagyom el, max vásárolni vagy egy rövid sétára így nincs hova nagyon felöltözzek. Belenézek a tükörbe és egyszerűen unom magam, azt, hogy minden egyes nap bő, kényelmes pólóban és melegítőnadrágban vagyok, mert ez kell a heveréshez itthon.

Talán emiatt kialakult egy ilyen fura szokásom, hogy random kinyitom a szekrényem és kiveszek belőle ruhadarabokat és mindenféle kombinációt felpróbálok, hogy lássam jól nézne-e ki és ezzel időt spóroljak, ha ténylegesen készülődnöm kéne valahova.

Úgy érzem valahogy új stílusom lett a Covid alatt és ahányszor megjelenek valahol, mindig szeretnék jó benyomást kelteni és emlékezetes lenni. Pl érettségire is összedobtam már egy szettet.

2021. ápr. 29. 07:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Azért kimehetnél futni, mert így el fogsz hízni.
2021. jún. 21. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!