Női vélemény érdekel. Ezt strandra felvenni még ízléses, vagy már közönséges?
2021. ápr. 27. 21:17
22/37 anonim válasza:
Szerintem szép fenékre simán vedd fel.Manapság már sok lányon bikini felső sincs...
Én is brazil tangát veszek fel strandra,nem szeretem a sima bugyit.
24/37 anonim válasza:
Nem csak olyan veheti fel akinek jó alakja van. Akárki felveheti. Mindenki azt hord amit akar. Ha ő ezt akarja felvenni, nyugodtan vegye, ne gyertek azzal a baromsággal hogy csak az vegye fel akinek jó a segge
25/37 anonim válasza:
Azért önkritikát nem árt gyakorolni előző, ez a tanga igenis sokat mutat és nem jó fenekén iszonyat előnytelen, talán nem kéne mások szájába dugni..
26/37 anonim válasza:
Határeset. Fehérneműnek tetszik ez a szabás, de mikor mindenki látja, nekem lehet hogy sokat mutatna.
De nem néznék meg senkit egy ilyen bugyi miatt, szóval nem közönséges, csak én személy szerint nem biztos hogy kényelmesen érezném magam benne.
27/37 A kérdező kommentje:
2021. jún. 9. 07:42
28/37 anonim válasza:
En nem ve nem fel mert feszelyezne de mindnki azt hord amit aar
30/37 anonim válasza:
ma már mindent fellehet venni, egy ilyen bugyi célja a szexuális vágykeltés, tök mindegy milyen segg van benne, ha XXL-es picsára húzod fel akkor is felfog vkinek állni a f@sza.
Mindenki izgul valamire.
Szóval rajta 🤙
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!