Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Női vélemény érdekel. Ezt...

Női vélemény érdekel. Ezt strandra felvenni még ízléses, vagy már közönséges?

Figyelt kérdés
[link]

2021. ápr. 27. 21:17
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
34%

Inkább útszélre.

Rettentő ízléstelen.

2021. ápr. 28. 08:03
 12/37 anonim ***** válasza:
16%

7!

Neked ez a reakció még új?

Itt a beteges dolgokat részesítik előnyben és van egy sheggnyalás stílus is annak érdekében, hogy a zöld pipa menjen, ez azt takarja, hogy olyan kommentet írnak amit a kérdező olvasni akar, és a többi ezekhez zárkózik fel.

2021. ápr. 28. 08:07
 13/37 anonim ***** válasza:
35%
Pedig épphogy ha jó a feneke, akkor közönséges, mert akkor kelt másokban erotikus gondolatokat. Legjobb, ha kicsi fenékre veszi fel, ami olyan, mint egy kisgyereké, úgy nem feltűnő annyira. Vagy egyáltalán nem.
2021. ápr. 28. 10:48
 14/37 anonim ***** válasza:
71%

Akit ez bánt, ne menjen strandra, vagy vegyen fel szemellenzőt. Egyébként pedig nem kell irigykedni, tenni is lehet azért, hogy valaki jól nézzen ki (de hát hazánk Európa legelhízottabb országa, meg most is lehozták hírként, hogy a magyarok karantén alatt sokat híztak), és azzal nincs is semmi baj, ha valaki megmutatja, amiért megdolgozott. Egy sima, nem tangás fürdőalsóban is eléggé feltűnő egy izmos kerek popsi és az is erotikus gondolatokat kelt másokban. Egy jó fenék, mindenhogy szembetűnő.

2021. ápr. 28. 11:34
 15/37 anonim ***** válasza:
27%
Logikus öltözködési formák vannak mostanában, a nőkön lassan már semmi sincs, a fiúkon meg egyre több a ruha.
2021. ápr. 28. 12:40
 16/37 anonim ***** válasza:
66%

12-es, nahat igazad van, tenyleg feltunt nekem is. :D

Szerintem meg ne rengô hájra, meg rücskökre vegyük fel a kis tangát, mert az olyan latvanytol nekem nô letemre is okádnom kell. Nem beszelve arról,ha veletlen félrecsúszik, kibuggyan a nunus.

2021. ápr. 28. 13:18
 17/37 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem a világ legszebb fenekén is közönségesen hat a tangás bikini, de úgysem járok soha strandra, szóval ne rám hallgass.
2021. ápr. 28. 18:42
 18/37 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem is közönséges. És nem, ne mvagyok irigy. Jó fenekem van, de ilyet fel nem vennék.
2021. máj. 1. 00:04
 19/37 anonim ***** válasza:
48%
Nekem tetszik. :)
2021. máj. 13. 17:24
 20/37 anonim válasza:
45%

Szerintem senkit nem zavarna. Lehet hogy a fiúk nagyon megnéznének😀 de ha téged nem zavar, akkor minden rendben.

Az meg hogy ízléses-e szerintem senkit nem érdekel a strandon.

2021. máj. 14. 09:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!