Igaz, hogy 2021 nyara az egészen rövid férfisortok ideje lesz?
Figyelt kérdés
Az alábbi műsorban erről beszélnek. Csak van akkor valami benne.
https://www.youtube.com/watch?v=raFIUpH6igA
2021. ápr. 26. 13:40
11/18 anonim válasza:
9!
Ez nem te vagy, mint írtam ha nem zavar, akkor kell nézned!
8-as voltam.
12/18 anonim válasza:
11!
Te is a 8-as vagy?
..érdekes, akkor már ketten vagyunk.
14/18 anonim válasza:
Nem hiszek ezekben a néhány divatdiktátor összeül, megbeszélik az azévi divatot és minden úgy lesz típusú mesékben. Max néhány divatlap ír le ilyet, mert őket pont az a lobbi tartja kezében, ami azt a néhány divatdiktátort is.
Az öltözködési szokások persze változnak idővel, alapvetően spontán, a gyakorlati igényekhez, az emberek hangulatához stb. alkalmazkodva, ahogyan a ruhatárunk idővel cserélődik, de ennek max a trendjét lehet előrejelezni, azt is csak mérsékelt beválási valószínűséggel.
15/18 anonim válasza:
Majd akkor hiszem el, ha megjelenik a Magyar Közlönyben.
16/18 anonim válasza:
Jól van már harisnyás/vádligatyás.
18/18 anonim válasza:
Nem tudom divat vagy nem 40 fokban kb ilyen rövidet veszek fel talán pár centivel kisebb, van 2 db farmer sortom netröl rendeltem valóban üzletbe nem nagyon találni, csak azt nem értem egy férfinak nem lehet fel venni nagyon rövidet, kb meg van szólva mindha kötelező szabvány a térdig érő, nekem két farmer sortom kb laza boxer alsó méretű kb mondható nagyon rövid, igen ez férfi sort nagyon szeretem a 40 fokban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!