Ha egy konkrét cipő nincs abban a színben, amiben keresem, érdemes próbálkozni és rákérdezni?
Olyanra lenne szükség, ahol elfogadnak szép kártyát, ami szűkíti a kört. Ezekből több helyen van ebből a márkatípusból is, csak pont nem az a dizájn, amit kinéztem.
Szerintetek van arra esély, hogy ha végigkérdezgetem, ilyenkor valamelyik be tud szerezni azzal a termékkóddal is, vagy az ilyesmi eleve felejtős?
Azt nem említettem, hogy online kínálatokat böngésztem végig, ahol rendelni lehet. Tehát a webshopon nincs a többi között, ami kint van, arról viszont van 10 kép, lehet méretet választani, mutatja van-e raktáron. Tehát ez egy másik cikkszám lenne, ugyanabból a márkatípusból.
Ha x helyről elutasítanak, nem tudom van-e esély az x+1-iknél vagy sehol nem foglalkoznak ilyen kérdéssel.
Megpróbáltam pár helyen. Az eredmény az, hogy nyitottak az ilyesmire, viszont ezt a cikkszámot nem tudták beszerezni, hanem felajánlottak egy olyat, ami hasonlít hozzá, de szintén nem volt a kínálatuk között.
Végül elengedtem a szép kártyát, és megvettem készpénzben, mivel a járvány miatt most mindegyik alszámlát fel lehet használni mindegyikre, majd ezt költöm kajára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!