Érdemes az epilálással próbálkoznom így?
Eddig mindig borotvát használtam, így igencsak erős szőröm van mindenhol. Most nemrég vettem egy Philips epilátort, azt olvastam, hogy azok jó minőségűek. A lábamon egész jól elviseltem, meg is csináltam az egészet, a piros pöttyök fél nap alatt eltűntek.
Hónalj és intim területeken is megpróbáltam, de elviselhetetlenül fájt. Azokon a kis részeken is piros pöttyös maradt, azoknak kellett egy egész nap, mire eltűntek.
Érdemes próbálkoznom vele, vagy ez azt jelenti, hogy a bőröm nem fogja bírni soha?
Úgy hallottam, hogy ha többször használom, gyengébb lesz a szőr, és szokni is fogom, így nem fog annyira fájni.
Van valami praktika, amivel túleshetek a nehezén, vagy ne is próbálkozzak?
Megszokod, fújd át fertőtlenítővel mindig az epilatort használat előtt után is. Illetve a bőröd is fertőtlenítsd, én pl hyperolt vagy teafaolajos vizet használok a bőrömre előtte utánna.
Ha nem felejtem el fürdéskor előtte kicsit le is radírozom a bőröm.
Így nem annyira pöttyösödik ki, sőt hiphop eltűnik.
Köszönöm! :)
Előtte bekenni, azt értem, de úgy hallottam, hogy utána nem érdemes semmivel egy darabig. Vagy attól függ, mivel akarom?
Van sok aloeverám, az segíthet esetleg? Az elég sok
mindenre jó. :)
Kenni utána semmivel, de a fertőtlenítés az jó neki. :)
Aloe verat még nem próbáltam rá. :) max kis bőrfelületen próbáld ki. Meg persze a többit is úgy érdemes, pl teafa olajat se bírja mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!