Cipősök! Converse Run Star Hike Hi-t szeretnék rendelni, de hol?
Figyelt kérdés
feketében szeretnék, maximum 30k-ig mennék, lehetőleg magyar oldalon. ecipon nincs raktáron, más oldalakat pedig még nem nagyon próbáltam ki. tudtok ajánlani más oldalakat, amik megbízhatóak?
footlocker, fashion days vélemények?
és ez az oldal szerintetek biztonságos?
2021. ápr. 22. 21:58
2/7 anonim 

válasza:

Footlocker fix legit, az oldal amit belinkeltél meg fix fake. Kerüld az olyan oldalakat amiben benne van a márkának a neve és nem az eredeti oldal pl. converse.com, nike.com mert bármi más, nike-budapest.com, best-nike-shoescheapest.com fake. Nem használhatják ezeket a márkaneveket.
3/7 anonim 

válasza:

bstn.com-on is láttam ilyet, az is legit.
4/7 A kérdező kommentje:
1.: nem tudom hogy jött ez már én sem értem így éjfélkor xddd
2.: köszönöm a segítséget! [link] akkor ez a link jó, igaz? bocsi hogy itt kérdezek ilyen hülyeségeket, csak még ismerőseim sem igazán tudtak ebben most segíteni
2021. ápr. 23. 00:13
5/7 A kérdező kommentje:
azért nem vagyok biztos a footlocker.hu-ban, mert a gépen nem engedi megnyitni az oldalt, vírusosnak találja, így telefonon néztem
2021. ápr. 23. 00:18
6/7 anonim 

válasza:

Nekem megnyitotta gépen is az oldalt, és igen az a jó oldal. De ha nem vagy benne biztos, hogy a hivatalos magyar oldalon vagy, akkor: [link] ez a footlocker hivatalos nemzetközi oldala, rámész a Hungary-ra és átirányít a magyar hivatalos oldalra.
7/7 anonim válasza:
Sziasztok, tudom már régi a kérdés, de én is láttam ezt az oldalt. Sajna rendeltem is. Esetleg visszalehet kapni a pénzem? Nem azért, mert hogy jaj fake a cipő hanem, mert nem biztos hogy az a minőség. Sajna nagyon buta voltam, hogy ilyen felelőtlenül rendeltem. Vagy esetleg lemondani a rendelést?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!