Felvennél olyan pólót amin polgárpukkasztó mondat vagy szó van?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 21. 22:35
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
41 szavazat
2/15 A kérdező kommentje:
1.Az nem ér 🤣
2021. ápr. 21. 22:44
3/15 anonim válasza:
Mi számít polgárpukkasztónak? :)
4/15 anonim válasza:
Amin trágár szöveg vagy kép van, olyat nem. De egyéb módon polgárpukkasztót szoktam viselni.
5/15 anonim válasza:
Ember/helyfüggő illetve kor is szerintem. Ha a 16-17éves haverom felveszi amikor elmegyunk a városba azt mondom oké. De ha azért a suliba veszi fel az már picit sok. De pl egy felnőt ember veszi fel a városba én azt mondom rá, hogy creep xd. De ha egy tanár veszi fel a suliba akk meg simán szánalmas xd
6/15 anonim válasza:
Nem. Öreg vagyok már a feliratos pólókhoz.
8/15 anonim válasza:
Simán!
A hétköznapi ruhám is majdhogynem az, egy kis szöveg beleférne.
Bocskoroséknál voltam tavaly nagy magyarországos pólóban amire még az is rá volt írva hogy “magyar vagyok nem túrista..”
9/15 Metionin válasza:
Hát van pár okkult mintás pólóm ami egyeseket pukkaszthat de szabadidőmben simán mászkálok benne. Akit azok pukkasztanak, azt pukkasztja szerintem önmagában a hajam vagy a sminkem is, a ruha már mindegy :D
10/15 anonim válasza:
Attól függ milyen nyelven. Pl szuahéliul mehet simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!