Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A melegek miért szeretnek...

A melegek miért szeretnek polgárpukkasztó dolgokat tenni? Miért szeretnek felháborítóan viselkedni?

Figyelt kérdés
Természetesen nem mind ilyen idióta, de bőven akad köztük olyan, akinek feltűnési viszketegsége van.. még itt is képesek kiírni olyan kérdéseket, amikről virít, hogy csak a polgárpukkasztás a célja.
2020. okt. 7. 13:00
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Megtanulhatnának már normálisan viselkedni...
2020. okt. 7. 13:00
 2/12 anonim ***** válasza:
52%
Sok köztük a beteg, deviáns arc.
2020. okt. 7. 13:06
 3/12 anonim ***** válasza:
69%

Írj példát.

Az hogy egymás kezést fogják, utcán csókolóznak stb... nem polgárpukkasztás.

Egyedül a meleg felvonulást tudnám olyan tevékenységre, aminek a célja mások figyelmét felhívni magukra, de szeritem olyan országban ahol LGBTQ témával kapcsolatos könyvet darálnak le és politikusok, egyház vezetők (úgy hogy a pápa támogatja a melegeket) és rengeteg ember elítéli őket és teljesen normálisnak tartják az ilyen tevékenységeket.

Annak pedig létjogosultsága van. Ha nem lenne ilyen a helyzet nem lenne rászükség és akkor nem mutogatnák magukat.

Hétköznapokban pedig hiszem hogy polgápukkasztó lenne bárki is aki meleg.

2020. okt. 7. 13:10
 4/12 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem ez a heterókra is igaz. Mármint, persze, vannak érdekes egyének a melegek között, de aki hetero, az is tud rettenetesen viselkedni, mutatni magát a "közönség" előtt, csak ő hetero, másik meleg.
2020. okt. 7. 13:17
 5/12 anonim ***** válasza:
89%
ez nem attól függ, hogy meleg-e az illető, hanem hogy milyen a személyisége
2020. okt. 7. 13:21
 6/12 anonim ***** válasza:
20%
Pl misét parodiuálni vagy az egyházat és a vallást mocskolni.
2020. okt. 7. 13:27
 7/12 anonim ***** válasza:
57%
Bocs lemaradt: kedves #3 ezek voltak a példák és ez csak néhány.
2020. okt. 7. 13:28
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Példát tudsz írni?

Az itteni kérdéseket hagyjuk, simán lehet hogy pont a melegek ellen akar hergelni pár unatkozó troll a kamukérdésekkel...

2020. okt. 7. 13:28
 9/12 A kérdező kommentje:

Igazad van, heterók közt is van ilyen bőven, de arányában szerintem a melegek közt több

2020. okt. 7. 13:37
 10/12 anonim ***** válasza:
86%
Elég polgárpukkasztó dolog általánosítani és provokatív kérdéseket is kiírni. Onnantól kezdve egyébként, hogy néhány ember a péksütiknek dőlve is képes egymás nyelvét a másik torkán ledugni, akár hetero, akár meleg teszi, undorító. És én ilyen esetekből több heterot láttam
2020. okt. 7. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!