Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Zoknisok vagytok otthon is?

Zoknisok vagytok otthon is?

Figyelt kérdés
Ha igen meddig hordjátok, nyáron is szükséges még? Mennyire vagytok fázós lábúak?
2021. ápr. 21. 21:28
 1/9 anonim válasza:
100%

Nekem a lábam nagyon fázós és szinte mindig hideg, úgyhogy én itthon mindig zokniban vagyok. Nyáron bokazokni, télen hosszabb. Reggel öltözésnél veszem fel és este zuhanyzás előtt veszem le. Ha zuhany után még filmezek/csinálok valamit és fázik a lábam, akkor felveszek egy tiszta zoknit. Vannak meleg, bundás zoknijaim, azokat csak itthon szoktam hordani, főleg ősszel, télen, meg amikor nagyon fázik a lábam.

Lány

2021. ápr. 21. 21:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én télen-nyáron is zokni nélkül rohangálok itthon
2021. ápr. 21. 21:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, most is vastag, puha zokni van rajtam. Elég fázós a lábam. Ha már melegebb lesz, akkor persze váltok bokazoknira. Egyedül akkor szoktam mezítláb lenni, mikor nyáron már nagyon meleg van.
2021. ápr. 21. 21:47
 4/9 Metionin ***** válasza:
100%
Igen, én zokniban is alszom, erre a célra külön zoknijaim vannak. Nyáron is van rajtam bent, mert hideg a járólap és a papucsot mindig elfelejtem felhúzni.
2021. ápr. 21. 22:20
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Az év nagy részében vastag zoknit hordok otthon. Fázós a lábam, és csak papucs van rajtam, vagy sokszor az se, ha az ágyon, kanapén ülve felrakom a lábam. Ha melegebb az idő, akkor váltok vékony zoknira. Nyári kánikulában nem hordok zoknit otthon se.
2021. ápr. 21. 22:20
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Van, hogy még nyáron is viselek zoknit. Nagyon fázós a lában.
2021. ápr. 21. 23:05
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor veszek fel zoknit reggel, ha elmegyek otthonról, viszont ha már hazaérek akkor nem veszem le addig amíg el nem megyek zuhanyozni.Télen néha alapból felveszem, mert nem akarok felfázni.
2021. ápr. 22. 00:14
 8/9 anonim ***** válasza:

Én itthon szinte egyáltalán nem vagyok zokniban, csak akkor, ha vendégek jönnek hozzánk, de nyáron még akkor sem. Aludni sem szoktam benne sosem. (Nyáron utcára se veszek fel zoknit, csak ha olyan helyre kell menni, ahol ki kell öltözni.)

(Fiú vagyok.)

2021. ápr. 22. 11:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen, télen-nyáron zokni. Ősztől tavaszig mamusz is. Fázós a lábam, nyáron se szeretek mezítláb lenni minden nélkül.
2021. ápr. 22. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!