Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok melyik outfit az amit...

Lányok melyik outfit az amit itthonra, melegebb nyári napokra lehetne viselni ami kicsit lengébb, lazább stílusú, milyet használtok?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem, mert van néhány ruha amiket kinőttem és szeretném a ruhatáramat lecserélni és kíváncsi volnék hogy milyet ajánlanátok nekem.

Előre is köszönöm a válaszotokat!

17L

2021. márc. 6. 22:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyáron én topban és bugyiban vagyok. Otthon nem divatalok.
2021. márc. 6. 22:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én otthoni viseletben erősen a hippie vonalat képviselem, imádom a bő, lenge nadrágokat.

[link]

[link]

Plusz hasonló stílusú lenge ruhákat szoktam viselni.

Vicces, mert alapvetően teljesen más stílust képviselek, otthonra viszont ez a tökéletes számomra.

23n

2021. márc. 6. 22:57
 3/6 A kérdező kommentje:

Van akinek ez a trendi, nincs is azzal semmi gond.

Akinek meg nem tetszik az ne is nézze! 😅

Szerintem a te stílusod rendben van, ha jól érzed magad benne akkor meg hol a gond? 😊

2021. márc. 6. 23:06
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én itthonra mindig elsősorban arra figyelek, hogy minél kényelmesebb, de azért még normálisan kinéző dolgokban legyek. Nyáron ez általában rövidnadrágot és pólót vagy egy ujjatlan, pántos felsőt jelent.
2021. márc. 6. 23:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Én a forrónaci és egy bő póló kombóra szavazok.
2021. márc. 7. 17:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszotokat! 😊
2021. márc. 8. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!