A nagymamám varrta ezt a maszkot. Szerintetek szép és hordjam?
2021. ápr. 16. 09:35
1/12 anonim 

válasza:

Ne haragudj, de milyen hülye kérdés ez már? Ha szerintem nem szép, akkor kukázod, csak mert azt mondtam? Ha neked tetszik, akkor hordd.
Amúgy meg szerintem szép, úgyhogy hordd.
2/12 anonim 

válasza:

Nekem nem tetszik, de ha a nagyim varrta volna 100% hogy hordanam❤️
4/12 anonim 

válasza:

Nem hordanám mivel ez semmit nem ér, ffp2-est kell hordani minimalisan, de inkabb ffp3 a tuti. Én ffp2t hordok,ha nagyon szeretned akkor hordd ezt, de legalabb egy orvosi maszkot vegyel ala hogy értelme is legyen a maszknak.
5/12 anonim 

válasza:

Nekem tetszik, én boltba is megvenném ha lenne, mert egyedi. Az meg hogy eszmei értéke van, rátesz egy lapáttal. 😊
6/12 anonim 

válasza:

De ez csal egy rongy, nem véd semmit! Az egy dolog hogy Magyarországon okés belehalni ebbe a szarba, de pl már Ausztriában és Szlovákiában is BÜNTETNEK ha ilyen semmi rongyokat használnak az emberek, ffp2 a kötelező. Ennyi erővel rakhatsz oda egy papírzsebkendőt is...
8/12 anonim 

válasza:

Nekem is tetszik, én is hordanám
9/12 anonim 

válasza:

Akármilyen maszkot varrt volna a nagymamám, mindenképpen azt hordanám🕊️🖤😞
Egyébként nagyon szép és különleges darab, hordd bátran, viseld egészséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!