Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen stílus jön be jobban?

Milyen stílus jön be jobban?

Figyelt kérdés

Fiúk: a mai vádlit eltakaró mintás zoknis, bokavillantós nadrágos, elöl hosszúra hagyott haj, oldalt rövid

v

Olyan fiúk akik fölhúznak bőrcipőt, normális nem bokavillantós nadrágba vannak, inget felhúznak

Lányok: világfájdalmat árasztó öltözködés (minden fekete)

v

Teherhajó méretű cipőkben a lányok, bokavillantással, minél jobban testhezálló, idomokat kiemelő ruhákban.

2021. ápr. 14. 08:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

#3 egyetértek, ha a rohadt életem múlna rajta se tudnék jól színeket kombinálni. Meg színezővel festem a hajam vörösre így a feketén kívül MINDEN rózsaszínen végzi tarkónál.....

Amúgy nem értem ezt a világfájdalom dolgot a feketével ,a legtöbb ember akivel találkozok és feketében jár kedves, jófej, akár még viccelődni is lehet velük így ismeretlenül, jó persze van 1-2 "az élet szenvedés mind az elmúlás apró villanásai vagyunk bla bla bla" de ők határozott kisebbségben vannak.

Fiúknál a második stílus jobban tetszik de van egy barátom aki nagyon az első kategória, de attól még szeretjük őt, ha szuper személységed van a lőtéri kutyát se fogja érdekelni hogy öltözöl. Akit meg érdekel az nem fontos, aki fontos azt pedig nem érdekli.

2021. ápr. 15. 08:37
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
A laza, sportos öltözet tetszik a fiúkon, nem szeretem a mindenütt villogó Calvin Klein feliratokat, a festett, megkomponált hajat, a bokavillantós nadrágot, meg úgy egyáltalán a divatmániát :).
2021. ápr. 16. 22:42
 13/15 anonim válasza:
25%

Lányok: első és attól még h valaki feketébe jár nem biztos h világfájdalmai vannak

Fiúk: vállig vagy tovább érő haj, trikó (lehet egyszerű fekete de lehet mintás is), acélbetétes bakancs, rövid vagy hosszú terepszínű kargónadrág, legalább három oldallánc, csuklószorító mindkét csuklón, tetoválások amennyi belefér (lehet színes egyszínű bonyolult egyszerű vagy egy szimpla embléma)

2021. ápr. 20. 20:57
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Ami nekem bejön: fiúknál ing, öltöny, hozzá illő ing, ( fekete, sötétebb színek) ha laza viselet, akkor póló, farmer, tornacipő. ( itt az élénk színek is)

Lányoknál elegáns, business vonal, pasztell színek, kiskosztüm, hozzá passzoló cipő, táska, lágy smink, lazább viselet meg ugyanaz, mint fentebb a fiúknál.

2021. okt. 15. 12:18
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Hozzá illő nadrágot akartam írni az elején.
2021. okt. 15. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!