Ilyen méretekkel hol találhatnék olyan farmert, ami jó rám?
magasság: 155 cm
súly: 50 kg
derék: 64 cm
csípő: 102 cm
Az a baj, hogy ami jó derékban, az a combjaimra se jön fel, ami jó csípőben, az meg túlságosan is eláll derékban :/ Az, hogy hosszú mind, azt már megszoktam, de érdekelne, hogy van-e olyan farmer gyártó cég (?) akinél lehet ilyen méretekre nadrágot venni, mert kezd elegem lenni abból, hogy mindig nekem kell méretre állítanom. (=bevenni a derekából, leszűkíteni a comboknál, levágni az aljából vagy felhajtani)
Oh, és kérlek ne írja senki, hogy fogyjak le, nem azért ilyen széles a csípőm, mert túlsúlyos vagyok, családban mindenkinek ilyen az alakja. (csak ők nem igazán hordanak farmert)
19L
Nézd, nekem is voltak hasonló gondjaim, bár javasolhatnék valami mást, de két lehetőséged van:
1. Szabsz-varrsz.
2. Szabatsz-varratsz.
#2 köszi, de ennek a dereka is nagy.
#1 köszi. Féltem, hogy csak ez a megoldás lesz, de akkor azt hiszem, hogy megvan mit fogok nyáron csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!