Hol talalhatnek ilyen bikini alsot? Lent!
Fokent fekete szinben keresek olyan tanga alsot ami olyan mint egy normal bugyi.
Hogy ne legyen benne kozepen egy vagas (azthiszem az a brazil) , ne legyen tul kicsi se azert es a szele normalis szoval nem spagetti pantos vagy ilyesmi.
Es elol se legyen nagyon ugymond retro/mamás hogy tul magas hanem normal meretu es ne menjen le V alakban hogy majdnem kilatszodik a szemeremdomb.
Nagyjabol ilyet keresek mar regota de nem nagyon talalok :(
Ezt talaltam csak eddig, ebben sem vagyok biztos teljesen h milyen lenne de nincs is a meretemben: [link]
Ja es sima egyszerut felirat vagy barmi nelkul
Jesszus!
És hol szeretnéd ezt a közönséges ruhadarabot viselni?
F
Nem tudom mit vagytok felhaborodva 🤣 szerintem mindenki eldontheti maganak h mit vesz fel es nem ettol lesz valaki k**** hanem a viselkedesetol..
Lehet mindenre azt mondani h milyen rossz de nyilvan mindig lesznek kulonbsegek es nem olyan lesz minden mint 50 eve
Bocsi h nem az tetszik ha az egeszet eltalarja mint egy pelenka de nem is spargarol van szo..
Ha egy koverebb no venne fel ilyet akkor az lenne h ,,milyen jo h elfogadja magat , respect” vagy ,,mit gondol h 20 kilo” de ha egy atlagos akkor az egybol k**** , mindig problema van mindennel
De nem zavar h ezt irtad nem veszem magamra en pozitivan nezem mar a dolgokat, de ha mast az boldogit h massal foglalkozik h hogyan tolja le 🤷🏽♀️
Pont hogy a ruha ad felkėrėst keringőre.
De biztos fiatalka vagy így ezt még nem ėrtheted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!