Hol vesztek iskolatáskát?
Figyelt kérdés
és toltartót?2010. aug. 21. 08:29
2/13 anonim válasza:
kínaiba vettem, de a Tescos is jó. Attól függ mennyi pénzed van rá, ha sok akkor adidast vegyél.
3/13 A kérdező kommentje:
Azon gondolkoztam nincs-e pl. office depot-ban, vagy kes papírban. Vagy táskaboltban?(ahol bőröndöket is lehet venni)
2010. aug. 21. 09:02
4/13 anonim válasza:
én a Converse márkaboltban vettem a Björn Borg tatyómat, de lehet kapni írószerboltokban is márkás táskákat, tolltartókat.
5/13 anonim válasza:
kínaiban táskát, tolltartót meg tavaly vettem írószerboltban, olcsó volt
6/13 anonim válasza:
azokban is van amit írtál, de ott elég drága szokott lenni, olyan 10-15 ezer :S szóval én is ajánlom a kínait ugyan az a minőség. de ha személyesen engem kérdezel, én valamelyik ruhaboltban fogok venni egy jó nagy böhöm táskát, és abban fogom hordani a könyveim :) ez nekem jobban tetszik
7/13 anonim válasza:
iskolatáska: m3 otulet c.
tolltartó: papírbolt (converse)
9/13 anonim válasza:
Táskát a Deichman-ban vettem, tolltartót pedig a plázában az írószer boltban veszek majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!