Rendeltem egy pólót, ezzel társuló problémát megtudom legközelebb előzni valahogy?
Figyelt kérdés
Hollister férfi pólót rendeltem, nem volt olcsó, de... olyan gyatra a minősége, hogy nem akartam elhinni, eszméletlenül vékony az anyaga is. Képről természetesen ez nem látszott, eredeti a póló egyébként.
Valahogy megtudnám ezt előzni legközelebb? Tehát, mondjuk van olyan márka, amiben "van" anyag? vastagság vagy leírás, szabás forma, amit érdemesebb lenne preferálnom?
Nyárra tök jó lehetne egyébként meg minden, dehát, azért kirajzolja eléggé a pocakot, annak ellenére, hogy nincsen nagy belem.. :D
2021. ápr. 8. 15:01
1/1 anonim válasza:
Ha tudsz rá szánni egy kicsit többet (a sztoriból azt veszem le, hogy igen) akkor próbáld meg a Karibant.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!